Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De knappe dochters van bondscoach Frank de Boer


Het EK begint aanstaande zondag voor Nederland. Dan spelen ze hun eerste wedstrijd tegen Oekraïne. En hoewel bondscoach Frank de Boer het aardig doet krijgt hij toch nog veel kritiek te verduren. Gelukkig heeft Frank veel steun aan zijn vrouw Helen en zijn drie prachtige dochters genaamd Romy, Jackie en Beau.

Romy is 25 jaar en is mede-eigenaresse van de sieradenwinkel Beads By Romy’s en ze heeft ook nog een eigen fashion- en interieurzaak. Dochter Jackie is 23 jaar en studeert in Londen.

De jongste dochter genaamd Beau is 20 jaar en speelt handbal op een hoog niveau. Opvallend is dat Beau een relatie heeft met Nederlands elftal speler Calvin Stengs. Overigens heeft papa Frank zijn schoonzoon niet meegenomen naar het EK. Hij viel op het laatste moment af. Volgens Frank was hij er nog niet klaar voor.

Hieronder een aantal foto’s van de dochters van Frank de Boer:


  1. Cisca

    Ik ben geen voetbal fan. Maar…..Knappe dochters hoor!

Plaats reactie