Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Andre Hazes ontslagen bij SBS6?


Wij hebben te horen gekregen dat SBS6 van Andre Hazes af wil. De baas van SBS6 is John de Mol en die wil niet meer geassocieerd worden met Andre Hazes dat is namelijk slecht voor het imago van SBS6.

Iedereen praat namelijk over het leven van Andre Hazes. En meestal is dat niet bepaald positief. Niet alleen omdat hij voor de tweede keer zijn gezin heeft verlaten, maar ook omdat hij ‘lak’ heeft aan de coronaregels. Onlangs maakte hij namelijk met zijn vriendin Sarah een tripje naar Ibiza, terwijl er een negatief reisadvies geldt.

Het gedrag van de zanger kost hem niet alleen muziekfans, maar ook tv-kijkers en daar is ome John niet blij mee. Volgens onze bron is het een kwestie van tijd voordat Andre Hazes wordt ontslagen bij SBS6. Dan komt er nog minder geld binnen voor Andre en kan hij het waarschijnlijk toch niet ophoesten om zijn ex Monique in die dure villa te laten wonen. Wij denken ook dat het ultimatum wat Andre aan zijn ex Monique oplegde te maken heeft met zijn aankomende ontslag bij SBS6.


47 Reacties

 1. L.BONNET

  Dik mee eens met de mol Hazes doet mooie voor als dat hij is

   • Jozien

    Een omhoog gevallen kwal !
    Die denkt da hij heel wat is,en dat hij het gemaakt heeft, goedkoop gedrag !
    Moet een flink lesje krijgen van nederigheid !
    Weg met zijn capsonis !

    • Silvana

     Wees blij andres wie wil er nu voor zo een zeik zender werken en de molletjes zijn geen haar beter

    • Tonnemieke

     Van mij mag hij weg uit showbizz en van de buis. Over het paard getild manneke.

    • R.A. van den Hout

     Nooit gesnapt waarom zo’n plakplaatjes jochie altijd om aandacht schreeuwt. En dat daar vrouwen op vallen getuigd van een laagdrempelig inzicht. Zijn roemruchte leven schijnt bij veel vrouwen interessant te zijn. Hij leefde er wel op los. Maar of dit op de lange termijn verstandig is?

    • Liset

     Mensen kunnen altijd beter een spiegel voorhouden,
     En kijken wat ze zelf fout doen

    • Marco V

     Jammer, vind Andre toch altijd wel sympathiek overkomen. Maar de reacties hier zeggen genoeg. Hij heeft zijn geloofwaardigheid/reputatie te grabbel gegooid en dit over zichzelf afgeroepen. Ik hoop dat hij dit in gaat zien en zijn leven gaat beteren.

  • Arie

   Volkomen met je eens hij heeft overal lak aan en gedraagd zich alsof hij God is

 2. Daantje

  Helemaal mee eens,wat denkt Hazes wel niet de laatste tijd!!?? Hij moet zich schamen,en zijn moeder ook. ..dit noem ik nou rare figuren.
  Laat hem maar lekker op de blaren zitten.
  Kan hij straks alleen nog maar zingen.
  O nee,dat kan hij ook niet:-)

  • Christa

   Helemaal mee eens, want wat kan dat snotjoch behalve met zijn kruis denken.
   Misschien kan hij aan Marco Borsato vragen hoe je kan solliciteren op de vuilniswagen, al denk ik dat hij ook die niet bedienen kan en dat ligt aan zijn opvoeding, ik vind het een verwend jongetje die als hij iets zat is hij het aan de kant gooit inclusief vrouw en kind, bahbah.

   • Roelf

    Eindelijk gaan de ogen open. Weg met die arrogante kwal die Hazes. Ik wil er geen woorden aan vuil maken.

    • Rob van Riet

     En dan op de media steeds te lezen , wij krijgen zoveel troep door onze keel gedrukt . Weg met deze familie .

   • Joke

    Hij is straks ook weer uitgeken op Sarah.ik vond vroeger de liedjes van zijn vader goed,maar wilde zijn gezicht niet zien,en heb hetzelfde bij het verwende ventje.Is maar goed dat Monique kleine Dre opvoedt,en er een normaal jochie uitkomt

  • Bert

   Andre maakt alles kapot voor zichzelf ,familie,vrienden, fans en ook zijn carrière.
   Wij gaan niet meer naar zijn concerten.
   Dan leert hij misschien nog iets.

   • Mjw

    Weg met die arrogante kwal.
    Ik hoop echt dat die ontslagen word en nergens meer aan de bak komt.
    Snap niet dat mensen ooit naar zijn concerten zijn geweest.
    Zingen kan die totaal niet,gewoon een aanfluiting.
    Doe wat je moet doen John de Mol en knikker hem de laan uit.

   • Marc

    Lekker vòor m de kakkerlak

  • Peetje

   Sukkel moeten ze in een isoleercel zetten.

  • Peter v E

   Kijk,hier zat Nederland op te wachten,weg wezen je lapt alles aan je laars. Als je een dame ziet lopen,dan moet ze direct kennis maken met je genots kotsje terwijl thuus je vriendin en je zoontje zitten te wachten. Hoe ga je kleine Dre dat uitleggen? Heel en alle media moeten Andre Hazes jr boycotten de komende 10 jaar .

 3. Weg met die Hazes, alleen Monique ( zij heeft al genoeg te verduren gehad dankzij hem en dat is al onbetaalbaar ) moet zorgen dat het huis haar toekomt want een kat (Hazes) in het nauw maakt rare sprongen.
  Monique moet verder geen last meer hebben of krijgen van dit misselijkmakend product,
  Hazes in de vergetelheid graag.

  • Ursiela

   Cees , Monique zal alleen in het huis kunnen blijven als Andre dat toestaat want ze zijn niet getrouwd en hadden ook geen samenlevings contract . Ze heeft dus geen recht op dat huis , alleen recht op allimentatie voor kleine Dre .

  • Marie-Therese

   Heb er genoeg van iedere dag die naam Hazes door je strot geduwd te krijgen! WIe meent hij dat hij is, gezond verstand is ver te zoeken.
   Z’n moeder van het zelfde, bah. Ze was haast gescheiden van H6 sr. en daarna kon ze haar kinderen nog goed “vermarkten”.
   Ik gun Monique en haar zoontje, en Roxanne met( man) en kind een leuke band samen.

 4. Gunter bleimuth

  Hij moet blij zijn dat hij de naam hazes heft. Zijn zang een gedrag is niet zo best. Hij denkt dat nederland zonder hem niet kan.

 5. John

  Is nietgoed.hij heeft het weg kwijt.

  • Hennie

   Goed van de mol die hazes denkt nu echt dat hij kan zingen. Zou zonder de naam van zijn vader nooit zo ver gekomen zijn onsympathiek zie en hoor liever zijn zus Roxanne

   • Leo Rochat

    Nou zeg wat een negativiteit ineens over Andre hij doet ’t wat mij betreft super ga zo door maat en hopelijk gauw weer je shows met de hazes band. Ik ben en blijf fan!

 6. E.J

  Het zou fijn zijn als alle tv en radio stations de kleuter André Hazes verwijderen en nooit meer iets van hem laten zien of /en horen. Gewoon te gek dat zo’n ventje de macht in handen neemt en zich overal laat fotograferen. En dan als het misloopt de media de schuld geeft!
  Weg met die Andre en zijn opblaaspop Sarah!

 7. f hoek

  Wat een naar mannetje om het netjes te zeggen ook in moeder ,je ziet de komaf bah dumpen

 8. E.J

  Weg met die Andre Hazes. Boycotten bij alle tv zenders en radiostations.
  Vervelend mannetje en ook zijn zoveelste vriendin!

 9. Iedereen vind die Hazes één misbaksel, en vinden die Monique
  zo zielig maar wat verwacht je nou van iemand als dat kind, het had zijn moeder kunnen zijn. Of is het alleen zijn geld ???

  • Willy

   Nou zei heeft ook denk ik wel dr eigene geld hoor zal jij het pikken als je vriend man vreemd ging

   • Ursiela

    Willy zelf heeft ze niets , en dat weet ze zelf heel goed . Daarom heeft zij zijn eerste keer vreemdgaan geaccepteerd , zo erg vernederend dat ze hem en Bridget achterna is gegaan met kleine Dre zodat hij haar kon terug nemen .Waar was haar zelfrespect toen ?
    Als ze bij zijn eerste keer vreemdgaan gelijk met hem had afgerekend had hij nooit een tweede kans gehad haar opnieuw te verlaten . Ze wilde niets verliezen en heeft zichzelf te kijk gezet , maar nu heeft ze toch niets . Dus nu zitten jammeren van hoe zwaar ze het heeft en zelf een psycholoog in de arm nemen om meer medelijden te wekken zal haar toch niet helpen .
    Ze moet gewoon een baan gaan zoeken en als een grote volwassen vrouw ( want dat is ze ) op haar eigen benen gaan staan en zichzelf verzorgen .

  • Ursiela

   Monique heeft zich dit gedrag van Andre zelf op de hals gehaald . De grootste fout die ze gemaakt heeft is te denken dat ze hem kon veranderen naar wat zij wilde dat hij moet zijn .Niet gelukt !
   Nog een grote fout was te denken een man met kinderen aan je te kunnen binden , vandaar ook haar grote haast om een tweede kind te kunnen krijgen . Niet gelukt .
   Als haar moeder niet publiekelijk erop aangedrongen had hem niet terug te nemen was ze , toen hij alleen naar Ibiza was voor werk , hem weer achterna gegaan zoals dat het geval was bij zijn romance met Bridget .
   Ik denk dan ook maar net als U Nolly dat zij al deze vernederingen om zijn geld accepteerde , en dat vind ik nu triest gedrag van een grote vrouw die eigenlijk geen respect voor zichzelf heeft getoond al die jaren .

  • Jolanda

   Monique is heus niet achterlijk,zij heeft hem overal in geholpen en gesteund,mooi kind gegeven en zijn enorme agressief drankgebruik een tijd lang onder de duim weten te houden.Ze heeft zelf een eigen kinderkleding lijn en een kinderboek uitgebracht.
   Gek gemaakt door dat joch met een huwelijk van een paar ton en ondertussen lag meneertje,met die botoxbarbie in bed,niet te volgen.
   Maar wat wil je met zo’n ouders,die er ook maar op los knoeide.En Monique heeft ook bemiddeld voor goedmaken,met ROCHEL en Roxanne,maar die eer haalt ROCHEL zelf naar haar toe,om Monique af te zeiken. Monique moet achteraf maar blij zijn om uit die ordinaire familie weg te zijn en vooral geen mevrouw Hazes hoeven te heten,veel te zonde voor zo’n leuk,fris uitziend vrouwtje en met die botoxbarbie gaat het beslist ook weer uit,vooral als zijn carrière naar de maan is

 10. Louis

  En maar Andre afzeiken mensen, wat zijn jullie goed bezig. Beter nadenken en waar 2 kijken zijn er altijd 2 schuldig. Maar het is zo makkelijk en triest te lezen dat iedereen als maakt schapen blaten en altijd en eeuwig de artiest de grond in boren. Triestheid ten top .

  • Belachelijk om het zo voor die Hazes op te nemen en over de ” schuld ” vraag maar niet te spreken en inderdaad relaties gaan over en uit , dat kan overal gebeuren maar de manier waarop is wel een punt en zeker je fatsoen daarin. Buiten al dit gesoldemieter om met zijn overheerlijk gedrag en eeuwig aandacht zoeken is het geen zang wonder en teert die op de naam van Hazes wat onterecht is omdat er veel betere zangers en zangeressen rondlopen die niet zoveel kans krijgen met hun talent en daarmee vet kunnen verdienen.
   Op vakantie gaan als het aan ieder van ons is afgeraden in deze corona-tijd en je daarboven verheven voelen boven iedereen uit omdat jij als Enige uitzondering dit nodigt hebt🙄 zeker omdat je van de ene vrouw op de andere springt ? Allemaal vrij respectloos naar je medemensen toe.
   Dan mag je wel compassie hebben voor Monique haar is dit allemaal maar overkomen en hang je niet de zeer gelukkiger lover in openbaar uit, zij is zonder het te willen en inspraak te hebben ineens alleen te komen te staan met kind.

   • Oké, niet de enige die op vakantie ging en dan is het wel goed te praten!!! Kom op nou wij hebben ALLEMAAL dit reisadvies gekregen en te maken met corona inclusief de koning en zijn gezin 😉die werd wel daarop afgerekend en heeft imagoschade opgelopen.
    Nou maar hopen dat wij ALLEMAAL weer snel kunnen gaan en staan waar wij zelf behoefde aan hebben. Een goede gezondheid voor ons iedereen!

  • Jolanda

   Dat is normaal gesproken wel aan de orde,maar Monique heeft er geen schuld aan.Dat joch heeft de mentaliteit van zijn ordinaire ouders.Wie gaat er een vrouw ten huwelijk vragen,met een hoop bombarie op de TV voor ettelijke tonnen euro’s,terwijl hij al maanden,met die botoxbarbie het bed deelde,dan spoor je niet en dan nog een 2 e mobiel gebruiken,om in contact te komen,met dat ordinaire stuk vreten,terwijl hij met Monique op Bonaire verbleef. En dan fijn een liedje uitbrengt voor kleine dreetje,dat hij zijn “papa minder zal zien” Hij is een grote egocentrisch,verwende ordinaire hufter,die dat kleine mannetje maar niet meer moet zien en later veel spijt krijgen.Lijkt mij een heerlijke oplossing.Weg met Hazes!!

 11. Rene

  Waarom doe je dat dan?

 12. Sab

  Ik was hevige fan maar met al zijn capsones,ik heb er genoeg van en John heeft groot gelijk,er zijn dingen die echt niet kunnen.en dan nog het lef hebben om Monique een ultimatum te stellen.hij is echt niet beschaamd.hij maakte alles kapot,denk ook dat hij het woord houden van niet kent want dan vraag je niet eerst de vrouw van u leven ten huwelijk om daarna er vandoor te lopen met een plastic barbie pop,ik vraag me af wat er nog puur natuur is bij zijn”saar”

 13. Ik heb vraag vinden jullie André Hazes Sarah van soelen niet te snel ga samen wonen.

 14. Ingrid

  Hoop dat hij idd ontslagen wordt.
  Dat hij kan optreden voor lege zalen, omdat zijn fans hem ook spuugzat zijn.
  Ordinair ventje.

 15. Kees

  Hoeveel BNNrs zijn er niet op Ibiza ondanks het negatieve reisadvies. Hij is echt niet de enige.

 16. Gregory

  Opgeruimd staat netjes en zingen kan die ook al niet. Volgens mij is hij al genoeg gespekt door uh ” ome John ” WEG ER MEE

 17. Ik ga akkoord met John
  het is ook niet normaal wat andre doet

 18. Corrie Groeneveld

  Ik heb twee tante woon Rotterdam en 1 woon in Barendrecht

 19. André Hazes is wel op geld uit bij Sarah

Plaats reactie