Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Nieuwe buren moeten Meilandjes nietHet zit de Meilandjes soms ook echt niet mee. De hele familie is binnenkort te vinden in Noordwijk. Dochter Maxime Meiland heeft daar pas een huis gekocht met haar vriend en zus Montana woonde ook al in Noordwijk en runt de interieurwinkel van de familie. Martien heeft pas nog een luxe villa van 2,6 miljoen euro gekocht in Meiland en verhuist daar binnenkort heen. En waarschijnlijk gaat Erica mee met Martien als Sander de nieuwe vriend van Eric niet zo moeilijk doet.

Maar er is een probleem ontstaan, want de nieuwe buren van Martien zijn niet zo blij met hun komst. Er blijken namelijk dagelijks vele fans de buurt af te struinen opzoek naar de nieuwe villa van Martien. Soms blijven ze uren hangen en voor het nieuwe huis van Martien staan terwijl Martien er op dit moment nog eens woont. Dat zorgt voor veel overlast, minder parkeerplekken en de buren zien hun privacy ook verdwijnen. Volgens dochter Montana komen er ook veel mensen in de interieurwinkel langs. Niet om spullen te kopen maar om de weg naar de villa te vragen.

De gemeente in Noordwijk is hier ook niet blij mee en heeft Martien en de rest van de familie al geadviseerd om een hek te plaatsen om hun huizen om de mensen te weren. De familie Meiland wilt het liefst een hek aan het begin van de straat, maar dat gaat hem niet worden volgens de gemeente. Ze gaan niet een hele straat afsluiten.


10 Reacties

 1. Thomas

  Ik snap niet wat de mensen zo leuk vinden aan de Meilandjes!!!
  Vreselijk nep allemaal!
  Deze mensen zou ik ook niet in mijn buurt willen.

  • Ingeborgh

   Geheel met deze schrijver eens, en het zullen toch je buren zijn! Vertel ze aub geen vertrouwelijke dingen want voordat je het weet komt heel Nederland het te weten. Ach en Noordwijk is toch al zo’n kakdorp ze vallen daar niet uit de toon!!

 2. Ik vind dag ze de meilandjes met rust moeten laten ze kunnen niet eens meer hun thuis vinden verschrikkelijk hoe somige mensen er over denken!🙁😠

 3. Rietje Jeths

  Gunnen ze de familie dan nergers een plek om te wonen schandalig .
  Overal gezeik echt niet leuk voor ze

  • Hans

   De 170 winst hebben zij minimaal teveel betaald aan villa Noordwijk.Zo groot en luxe is het niet.En dan zeezicht tussen 2 flats door.Nee,er is wel wat mooiers te koop.

 4. Huub

  Ik ben buurt geweest van hun en ik vind dat je je aansteld zijn aardig mensen en wij vinden martien meiland een leuke vent

 5. Monique

  Ik vind ze ook leuk en als je er niks aan vind op je afstandsbediening zit een knop zapp verder azijnzeikers

 6. W.f. Van Harskamp

  Is toch leuk, tenminste weer een beetje reuring op noortuk.
  Is al zo’n dooie boel daar in de zuid!

Plaats reactie