Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland

Erica mag toch mee naar villa Martien MeilandEerder melden we al dat Martien Meiland een prachtige villa had gekocht van maar liefst 2,6 miljoen euro in Noordwijk. Dochter Maxime had even daarvoor al een eigen woning gekocht met haar vriend in Noordwijk. Nu was het alleen niet duidelijk wat Erica ging doen. Wij kregen te horen dat Erica niet mee zou gaan naar de nieuwe villa van Martien, maar dat blijkt nu niet meer het geval.

Erica en Martien Meiland gaan toch weer samenwonen in de nieuwe villa zo staat vermeld in de koopakte. De verhuizing naar de nieuwe villa zal helaas nog niet te zien zijn in het nieuwe seizoen van de Meilandjes dat op 1 maart van start gaat op SBS6. Ze kunnen namelijk pas op 1 juni in de nieuwe villa intrekken staat op de koopakte.


  1. Wanneer zie ik ze weer op tv

Plaats reactie