Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Patty Brard heeft bloedbonje met John de Mol


patty brard

In de nieuwste aflevering van mediadrama’s ontvouwt zich een intrigerend conflict rondom Patty Brard en haar voormalige werkgever Shownieuws. Volgens Victor Vlam, zelf ooit onderdeel van de Shownieuws-crew speelt er veel meer achter de schermen dan Patty’s ogenschijnlijke behoefte aan een sabbatical. Victor die dit pikante detail deelde in zijn podcast De Communicado’s, twijfelt hardop aan Patty’s bewering dat zij slechts wat rustiger aan wil doen.

“Patty’s plotselinge aankondiging bij RTL Boulevard over het niet verlengen van haar contract? Dat roept vragen op,” stelt Victor. “Waarom juist daar en waarom nu? Het lijkt er sterk op dat er iets groters speelt dan behoefte aan vakantie.”

Het echte verhaal, zo onthult Victor, draait om geld. “Patty is in een financiële strijd verwikkeld met niemand minder dan John de Mol,” zegt hij. “Ze heeft aangedrongen op een hoger salaris voor haar verschijningen bij Shownieuws, maar John heeft tot nu toe voet bij stuk gehouden.”

Volgens ingewijden die Victor nog kent van Shownieuws heeft Patty’s overstap naar een freelancecontract haar financieel geraakt. “Ze verdiende minder per show en nu met de recente aandacht van een Videoland-serie over haar leven voelt ze zich meer waard dan ooit. Ze wil compensatie voor haar verhoogde marktwaarde, maar John is niet toegeeflijk geweest.”

In een gedurfde beweging heeft Patty besloten haar contract niet te verlengen, hopend dat een daling in de kijkcijfers John de Mol zal dwingen haar salariseisen in te willigen. “Patty gokt erop dat John de terugval in kijkers zal linken aan haar afwezigheid en alsnog de portemonnee trekt,” legt Victor uit.

Maar is dit een verstandige zet of een gevaarlijk spel? “Het is een gok,” meent Victor. “Patty speelt hoog spel door haar contractonderhandelingen zo in de openbaarheid te trekken. Dit kan haar imago van geldzuchtig versterken, wat riskant kan zijn.”

Als Patty’s strategie slaagt, kan ze mogelijk terugkeren met een beter contract. Echter, als het publiek en de kijkcijfers niet de gewenste reactie tonen, zou ze zichzelf uit de markt kunnen prijzen.

“Patty’s tactiek is gewaagd. Ze hoopt dat het publiek haar zo mist dat de roep om haar terugkeer overweldigend wordt. Maar als het publiek en John de Mol niet buigen, kan Patty wel eens van een koude kermis thuis komen,” concludeert Victor.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties