Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Familieruzie escaleert: André Hazes dreigt zijn achternaam te verliezen


Andre-Rachel-hazes

In een onthullend gesprek op Belgische televisie heeft André Hazes uit de doeken gedaan hoe zijn moeder Rachel Hazes hem kan dwingen zijn artiestennaam te veranderen. Dit liet hij vallen tijdens een openhartig gesprek in ‘De Tafel van Gert’, de talkshow van Gert Verhulst.

Met de artiestennaam ‘Hazes’ staat André niet alleen bekend om zijn muzikale talent, maar ook als onderdeel van een commercieel merk waarover zijn moeder Rachel de volledige controle bezit. “Als mijn moeder zou willen, zou ik gedwongen zijn mijn artiestennaam te wijzigen, ondanks dat het mijn eigen naam is,” onthulde André, wat op z’n zachtst gezegd opmerkelijk is. Over de financiële opbrengsten van de merknaam ‘Hazes’ die Rachel incasseert, zegt André: “Je hoeft echt geen medelijden met haar te hebben.”

Ondanks dat de naam Hazes lucratief is blijft André naar eigen zeggen verstoken van deze inkomsten. “Ik zie daar niets van terug. Daarom ben ik constant op tournee ik moet echt zelf mijn brood verdienen,” legde hij uit. Hij hintte ook op een juridische strijd die gaande is tussen zijn moeder en zijn zus Roxeanne Hazes.

De rechtszaak die Roxeanne aanspande tegen haar moeder Rachel draait om de erfrechten van hun overleden vader André Hazes sr. In eerste instantie werd Rachel door de rechtbank erkend als erfgenaam wat formeel niet correct is. Hierdoor voelde Roxeanne zich genoodzaakt om een bodemprocedure te starten om dit aan te vechten. Deze familievete blijft dus voorlopig een bittere pil.

Ondanks de spanningen en het juridische gekrakeel is er een sprankje hoop in het persoonlijke leven van André. Hij en zijn zus Roxeanne werken langzaam aan het herstel van hun band. “We pakken het heel voorzichtig op. We zitten niet dagelijks samen aan de koffie, maar het contact is goed,” deelde André onlangs in een interview met RTL Boulevard.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Lekker op tournee zo hoort dat als Rocker.

Dan noemt hij zichzelf als artist toch gewoon Andre Hases.Weet iedereen toch ook over wie het gaat .Om je met dit soort dingen in een spagaat te laten zetten is totaal overbodig .Of Rachel uberhoud het recht heeft op die naam moet trouwens ook nog blijken.

Haar kinderen moeten haar vervolgen totdat ze nergens meer recht op heeft en met terugwerkende kracht elke en tot de laatste cent aan de kinderen terugbetaald.
Eigen kinderen oplichten, wat een tot de bot slechte moeder en mens.