Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Patty Brard neemt heel drastisch besluit en stopt ermee


patty brard

Patty Brard heeft de spotlights van de Nederlandse televisie achter zich gelaten. De kogel is door de kerk: Brard zegt vaarwel tegen haar vertrouwde stek bij Shownieuws. Het nieuws, dat als een bom insloeg, werd afgelopen donderdag door de diva zelf bevestigd bij RTL Boulevard.

De geruchtenmolen draaide op volle toeren over de toekomst van Brard bij Shownieuws met fluisteringen dat Talpa haar contract aan de wilgen zou hangen, waardoor ze zonder vangnet zou vallen. Na een glansrijke periode bij verschillende programma’s, van ‘Echte meisjes op de prairie’ en ‘Lust, Liefde of Laten Lopen’ op RTL 5 tot haar rol als vaste waarde in ‘Ranking the Stars’, leek Brard onaantastbaar. Haar herintrede bij SBS6 in 2013 waar ze als expert schitterde bij Shownieuws, was de kers op de taart. Maar na een onverwachte wending in september 2017 waarbij SBS6 haar de deur wees en haar terugkeer in 2019 dankzij een vierjarig contract bij Talpa, komt er nu een abrupt einde aan haar televisiecarrière.

Patty op de respectabele leeftijd van 69, lijkt een nieuwe weg in te slaan. Na de verkoop van haar Amstel villa in 2022 waarbij ze een riante winst van zes ton boekte zet ze koers naar een zorgeloze toekomst. Met een geschat vermogen van twee miljoen lijkt Brard zich geen zorgen te maken over haar pensioen. En waar kan een diva als Brard beter van haar rust genieten dan in haar weelderige villa op Ibiza.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zou heel verstandig zijn de leeftijd om te stoppen heeft ze bereikt.Hopelijk wordt ze niet als al die oudjes die zo nodig in de belangstelling willen staan.