Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Monique Smit heeft het moeilijk en kan niet rekenen op steun van Jan Smit


Monique-Jan-Smit

Een diep verdriet heeft zich meester gemaakt van de familie Smit die onlangs afscheid moest nemen van een dierbare steunpilaar. De oma van Jan en Monique, heeft haar laatste adem uitgeblazen een moment dat zwaar weegt op de harten van iedereen inclusief de jongsten.

In deze donkere dagen zoekt Monique de zus van Jan naar lichtpuntjes en naar momenten van verstrooiing en samenzijn die de zwaarte tijdelijk kunnen verdrijven. Zo deelde ze op Instagram een moment van pure afleiding: een bezoek aan een voetbalwedstrijd, waarbij ze haar zoons trakteerde op een dagje uit. “Het zijn hele beladen dagen…” luidde haar bericht, vergezeld van een foto die de band tussen moeder en zoon tijdens deze sportieve uitstap onderstreept. “Dus dit was even een mooie afleiding tussendoor. Vooral voor de mannen,” voegt ze toe. Op steun van haar broer Jan kan ze niet rekenen want de twee zijn al heel lang gebrouilleerd met elkaar.

De keuze voor de wedstrijd FC Volendam tegen Feyenoord bleek een schot in de roos. Monique verhaalt hoe haar zoon Noah verscheurd door loyaliteit aan zowel Feyenoord als Volendam een onverwachte eer te beurt viel. Als lid van de Feyenoord Kameraadjes kreeg hij de kans het veld op te lopen, gekleed in het tenue van Feyenoord in het hart van Volendam. “Wat heeft ‘ie toch een mazzel!” merkt Monique op, de ironie van de situatie erkennend met een luchtige noot over de uitslag: “Dus 0-0 is voor hem een mooie uitslag, haha.”

De kern van dit familiedrama wordt echter gevormd door het verlies van hun geliefde oma. Jan Smit deelde een ontroerend eerbetoon aan haar op Instagram, waarin hij herinneringen ophaalde aan haar rol in de videoclip van “Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen”, een lied dat Jan als elfjarige jongen uitbracht en waarin zijn oma schitterde. “‘Op een dag vertelde mijn lieve Oma, dat zij op weg ging heel alleen…’ Deze woorden heb ik de afgelopen 27 jaar duizenden keren gezongen,” schreef Jan, de volle emotionele impact van haar heengaan onderstrepend. “Nu is het moment aangebroken dat deze oma haar laatste reis heeft mogen maken.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Iemand verliezen die je dierbaar is doet pijn, jullie zouden beter ervoor gaan zorgen om samen weer door een deur te kunnen er is al ellende genoeg overal!!!
Sterkte en wees wijs🌷

Helaas is Jan een omhooggevallen kwalletje. Die zich verheven voelt boven iedereen. Ruzie met ouders, zus, voorheen Nick & Simon etc.