Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Monique Westenberg plaatst walgelijke video van Andre Hazes online


moniquedre

Monique Westenberg recentelijk wat stof doen opwaaien door een nogal ondeugend filmpje te delen over haar langdurige liefde, André Hazes. De video, die snel de ronde deed op sociale media, toont twee gorilla’s waarvan er één op een nogal intieme manier met het achterwerk van de ander omgaat. Volgens Monique zou een van deze gorilla’s wel heel erg veel weghebben van André…

“Ik weet niet zo goed wie wie is in dit verhaal,” grapte Monique op haar Instagram waarmee ze de vergelijking tussen André en de frivole gorilla maakte. Deze steek onder water komt op een interessant moment aangezien het paar bekendstaat om hun tumultueuze relatie die al bijna een decennium aan de gang is.

Ondanks de ups en downs in hun relatie hebben André en Monique binnenkort iets te vieren; het is namelijk bijna tien jaar geleden dat zij een koppel werden. In een recent interview met het radioprogramma Keur In De Middag, verklaarde André zijn onwrikbare liefde voor Monique waarbij hij haar zelfs de “allermooiste vrouw” noemde die hij ooit heeft gezien. Op de vraag wat hij het leukst vindt aan Monique, antwoordde hij met een knipoog: “De achterkant, haha!”

Desondanks wonen de twee opmerkelijk genoeg niet samen. André deelde zijn ongebruikelijke weekindeling waarbij hij slechts de eerste helft van de week bij zijn gezin doorbrengt. Hoewel dit vrij spel wellicht de wenkbrauwen doet fronsen, benadrukte André dat hij deze dagen gebruikt om op te treden en te ontspannen, zonder dat er iets controversieels gebeurt.

Dit alles schildert een beeld van een paar dat, ondanks hun onconventionele liefdesleven, elkaar blijft vinden in humor en gedeelde momenten. Of Monique’s vergelijking van André met een speelse gorilla nu een teken van affectie of ironie is, blijft een vraag voor de fans.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heeft ze weer eens aandacht nodig.?Wat en raar stel is het toch.