Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Onherkenbare Martijn Krabbé deelt ingrijpend nieuws over zijn kankerdiagnose


martijn

Martijn Krabbé de geliefde presentator van RTL 4 heeft na een periode van onzekerheid eindelijk wat goed nieuws gedeeld over zijn gezondheid. Twee maanden geleden schokte Martijn de natie met de onthulling van zijn kankerdiagnose, maar vandaag geeft hij ons via Instagram een glimp van hoop.

“Lieve volgers, ik had jullie een update beloofd,” opent Martijn zijn bericht. Hij spreekt zijn diepe dankbaarheid uit voor de overweldigende steun die hij de laatste maanden heeft ontvangen. “Het doet me heel veel goed!” zegt hij, erkennend dat het misschien klinkt als een cliché, maar verzekert dat het recht uit zijn hart komt.

Martijn deelt vervolgens dat de eerste resultaten van zijn scans bemoedigend zijn. “Ze zien er zowaar goed uit,” onthult hij. Hoewel hij benadrukt dat het nog te vroeg is om definitieve conclusies te trekken, lijkt het tij te keren in zijn voordeel. “Het had veel erger kunnen zijn,” geeft hij toe, met een voorzichtige toon van optimisme.

Wat zijn ziekte betreft kiest Martijn ervoor om details privé te houden. “Mijn ziekte is mijn intimiteit op dit moment,” verklaart hij, waarbij hij de privacy rond zijn gezondheidssituatie benadrukt. Ondanks de moeilijke tijden heeft hij te kampen met bijwerkingen zoals een onstuitbare eetlust, slapeloosheid en spierverslapping, die hij met een vleugje humor beschrijft.

Martijn sluit zijn bericht af met een hartelijke dankbetuiging aan het medische team van het Amsterdam UMC voor hun deskundige en zorgzame behandeling. Ook spreekt hij zijn bewondering uit voor zijn vrouw Deborah en zijn kinderen, die hij de ‘echte helden’ van deze beproeving noemt.

Hieronder de foto:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heel veel sterkte Martijn🍀

Martijn heel veel beterschap, en sterkte aan zijn naaste.

Heel veel kracht, liefde en doorzettingsvermogen voor jou Martijn!!
“Heel” Nederland denkt aan je.

(En beter wat ronder dat je de klappen van de behandeling op kan vangen, dan te mager en uiteindelijk bezwijken).
Liefs

Laatst bewerkt op 9 dagen geleden door Medusa