Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Modeflater van het jaar: Eloise van Oranje beleeft kledingcrisis


eloise-van-oranje

In de immer glinsterende wereld van fashionista’s en TikTok-trends, waagt Eloise van Oranje zich aan een modieus experiment dat helaas niet helemaal uitpakt zoals gehoopt. In haar nieuwste TikTok-avontuur, waarbij ze een mysterieus kledingpakket van The Slow Thread onder de loep neemt, neemt de gravin ons mee op een reis vol hilariteit.

“Oempaloempa to the max!” Met deze woorden vat Eloise haar ervaring samen, nadat ze vol enthousiasme het pakket had geopend, ervan overtuigd dat ze op het punt stond haar garderobe te verrijken met unieke tweedehands pareltjes. “Jongens, ik heb écht het allerleukste ooit. Ik heb dit echt altijd al willen doen,” begint ze haar verhaal. De service beloofde op basis van een door Eloise samengesteld Pinterest-bord en een persoonlijke vragenlijst een pakket samen te stellen dat naadloos zou aansluiten bij haar unieke smaak.

De teleurstelling volgde snel na het passen van de broek, waarop Eloise niet anders kon dan haar outfit te vergelijken met die van een Oempaloempa hetgeen een golf van gelach en ongeloof teweegbracht bij haar volgers. “Dit is niet gesponsord of iets, maar ik ben gewoon heel enthousiast,” verzekerde ze haar kijkers nog, voordat de realiteit van de modieuze misser haar inhaalde.

Reacties van haar volgers lieten niet lang op zich wachten. “Eloise je bent te cute maar alstublieft, stuur dit terug!” smeekte een bezorgde fan.

Hieronder de beelden:

@everyprofilenameistaken try on aan het einde – wat vinden jullie? nogmaals thanks theslowthread (op insta) 🫶🫶 #thriftbundle #style #unboxing #CapCut ♬ Lazy Sunday – Official Sound Studio
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zijn er nou echt nog mensen in Nederland die haar vrijwillig volgen op social media ?
Als je dit filmpje hebt gezien dan ben je toch gelijk genezen ?
Al die zooi die ze besteld heeft en “totaal niet haar stijl” zijn
(vraag me af waarom je ze dan besteld)
Die gaan hoogstwaarschijnlijk weer, vaak op kosten van de leverancier, retour.
Onbegrijpelijk.