Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bloederig drama: Wendy van Hout maakt enorme doodsmak


peter-gillis-wendy

Wendy van Hout de partner van Peter Gillis heeft onlangs een schokkende ervaring gedeeld met haar volgers op Instagram. Het leven op hoge hakken bleek letterlijk een valkuil, resulterend in een pijnlijk en bloederig incident. “My life be like… The struggle is real,” verzucht Wendy, terwijl ze een glimp van haar glamourleven deelt dat plotseling een diepe duik nam. Met een foto van haar stijlvolle, maar verraderlijk hoge hakken en een ander beeld van haar been, besmeurd met bloed laat Wendy zien hoe gewond ze is geraakt.

Wendy’s relatie met Peter Gillis, bekend van zijn vakantieparkenimperium heeft haar ongetwijfeld veel gebracht: liefde, luxe, maar ook een ongekende hoeveelheid aandacht en, niet altijd positief. Zo deelde ze een onthullende blik op hoe haar leven is veranderd sinds ze aan de zijde van Peter staat, niet in de laatste plaats hoe ze door anderen wordt behandeld zelfs door de rechterlijke macht.

“Ik heb een privé-rechtszaak gehad en daarin werden er mij heel hoge dwangsommen opgelegd,” onthulde Wendy aan weekblad Party, wijzend op een bitter aspect van haar nieuwe realiteit. De invloed van Peters bekendheid en fortuin lijkt een dubbelzijdig zwaard, dat haar in de ogen van sommigen een makkelijk doelwit maakt voor financiële straffen. “Dat zo’n rechter daar dan in meegaat en mij laat bloeden met zulke hoge dwangsommen, omdat ik een partner met centjes heb, vind ik erg kwalijk.”

Toch, ondanks de momenten van twijfel en wat de haar relatie met Peter soms met zich meebrengt, heeft Wendy nooit overwogen om de handdoek in de ring te gooien. “Ja, ik heb zeker momenten gehad van: mijn lieve hemel, waar ben ik in beland?” Toch blijft ze standvastig naast haar partner staan, ondanks de uitdagingen en valkuilen die hun gezamenlijke pad versieren.

Hieronder de beelden:

wendy
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties