Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eus ondergaat cosmetische ingreep in zijn gezicht en dit is het resultaat


eus

In de wondere wereld van televisie waar elke glimlach onder de loep wordt genomen heeft Özcan Akyol ook wel bekend als Eus onlangs voor flink wat opschudding gezorgd bij zijn terugkeer bij Vandaag Inside. Het was niet zozeer zijn scherpe pen of zijn uitgesproken mening die de kijkers in de ban hield, maar een glinsterende rij tanden die men niet eerder zo had gezien. Eus, die bekend staat om zijn literaire kunsten bleek plotseling te beschikken over een set tanden zo recht en stralend dat het de vraag opriep: is dit het resultaat van een bezoek aan de tandheelkundige kunsten van Istanbul, of toch een staaltje van subtiele orthodontie?

Kijkers thuis zaten op het puntje van hun stoel niet alleen gehypnotiseerd door Eus’ verhalen, maar vooral door zijn vernieuwde glimlach. “Wat zit die Eus te knarsen met zijn nieuwe tanden,” zo klonk het op sociale media, terwijl anderen speculeerden over een cosmetisch uitstapje naar Turkije. Eus, die eerder al de stap naar haartransplantatie had gezet leek nu zijn cosmetische avontuur uit te breiden naar een gebitstransformatie – een ontwikkeling die de verbeelding van menig kijker te boven ging.

Maar Eus geconfronteerd met de geruchtenmolen wuift alles weg als nonsens. “Nee joh, wat een onzin, ik heb al anderhalf jaar een onzichtbare beugel,” beweert hij, in een poging de speculaties de kop in te drukken. Een verklaring die meer vragen oproept dan antwoorden biedt zeker gezien het scepticisme van Privé-baas Evert Santegoeds en Telegraaf-verslaggever Jordi Versteegden, die hun twijfels niet onder stoelen of banken steken.

Terwijl het gesprek van tanden naar sokken afdwaalt met Evert’s verwondering over onzichtbare sokken in drie kleuren blijft het ware verhaal achter Eus’ stralende glimlach gehuld in mysterie. Heeft Eus werkelijk zijn toevlucht gezocht in de onzichtbare krachten van de orthodontie of is er toch meer aan de hand?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Is dit ook al nieuws ?🙃

Blijkbaar wel. Ik snap het ook niet.