Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wangedrag achter de schermen bij GTST


gtst

Het gonst van de geruchten rondom de sterren van Nederlands langstlopende soapserie, “Goede Tijden, Slechte Tijden”. Het lijkt erop dat achter de schermen niet alles koek en ei is. Een juicechannel onthult dat sommige castleden zich verre van hun vriendelijke tv-personages gedragen.

Erik de Vogel en Caroline de Bruijn, het powerkoppel van de serie staan in de schijnwerpers, maar niet zoals ze zouden willen. Volgens bronnen van het Juicechannel, tonen deze twee een bijzondere vorm van divagedrag, vooral naar de crew toe. Hun culinaire capriolen laten de tongen walgen: “Ze willen namelijk beiden dat hun eten vers voor ze wordt gemaakt. Maar echt zo vers dat ze het alleen maar eten als het voor hun neus wordt gemaakt.”

Sophie Bouquet een ander lid van de GTST-familie schijnt ook niet immuun te zijn voor een vleugje sterallures. Volgens dezelfde bronnen behandelt ze de crewleden met een kille onverschilligheid een houding die vraagtekens oproept over haar empathisch vermogen. “Als ze op de set arriveert kan ze je straal voorbijlopen zonder iets te zeggen. Je krijgt gewoon het gevoel alsof je niet bestaat,” onthult het Juicechannel over Sophie’s gedrag. Waar deze hooghartigheid vandaan komt, blijft een mysterie, vooral gezien haar relatief bescheiden CV buiten de soap om.

Gelukkig is het niet allemaal drama en divagedrag op de set van GTST. Uit de schaduw van deze controverses treden ook verhalen over gastvrijheid en vriendelijkheid. Een voormalig figurant deelt zijn ervaring: “Ik ben figurant geweest bij GTST. Vond Luca (Ferry) ook zo arrogant maar dat zal jullie niks verbazen. Nina (Marly) en Bing (Everon) waren heel leuk!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien hebben ze wel het lef om hun energie te beschermen. Maar het is ook wel een beetje arrogant, beiden.