Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nick Schilder solo duurder te boeken dan toen als Nick & Simon


nick

Nick Schilder ooit de ene helft van het onafscheidelijke duo Nick & Simon heeft een gedurfde sprong in het diepe gewaagd. Met het ontbinden van hun muzikale partnerschap in augustus 2022 heeft deze bebaarde vent besloten zijn eigen muzikale pad te bewandelen. Maar hoe pakt dit solo-avontuur uit voor zijn portemonnee? Het duo was gewend om de bankrekening flink te spekken, maar kan Nick dezelfde financiële hoogtes bereiken als solist met zijn gitaar als enige metgezel?

De nieuwe sound van Nick ver verwijderd van het oude Nick & Simon geluid echoot met een internationale allure die vragen oproept over de strijd des levens. Deze diepere meer introspectieve muzikale richting lijkt ook een diepere greep uit je portemonnee te vereisen.

Stel je voor je bent op zoek naar dat speciale iets voor je aanstaande jubileumfeest of die allesbepalende teambuildingsdag. Wie beter dan Nick Schilder zelf om de sfeer te zetten zittend op een kruk terwijl hij tokkelend op zijn gitaar zijn ziel blootlegt met teksten over de weerzin tegen tequila en de zoektocht naar verbinding in het hier en nu.

De hamvraag blijft echter: wat kost een dergelijke muzikale luxe? Hou je vast: voor een intiem halfuurtje met Nick waarin hij zingt over zijn aversie tegen dansen en de behoefte aan echte menselijke connectie ben je zo’n 12.500 euro lichter. Een forse som, maar wat je ervoor terugkrijgt is onbetaalbaar. Nick is immers niet alleen op zoek naar zijn muzikale identiteit hij heeft ook visueel een metamorfose ondergaan.

Dus terwijl Nick Schilder zichzelf opnieuw uitvindt los van de vertrouwde harmonieën met Simon blijkt dat talent en transformatie een prijskaartje hebben. Maar voor de echte liefhebbers is een persoonlijk optreden van deze herboren muzikale held ongetwijfeld elke cent waard.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

In geen 12.500 jaar.
Dat zijn toch geen bedragen meer, kom op zeg voor een half uurtje.

Kees, ik kom wel voor €1200,- een half uurtje zingen. Ik speel alleen geen gitaar.
Laat maar weten wanneer je me wilt boeken. 😉

😂👍

Als je jezelf niets verbeeld, ben je niets toch? Never nooit niet.

Lachertje !!! Hij verbeeld zich nogal wat. Zielig figuur.