Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marc-Marie Huijbregts heeft slaande ruzie met een bejaarde bij de slager


Marc-Marie-Huijbregts

In de nieuwste aflevering van de podcast Marc-Marie & Isa Vinden Iets onthult Marc-Marie Huijbregts een sappig verhaal dat zich afspeelde in de niet zo stille gangen van een Tilburgse slagerij. Het is daar tussen de geur van vers vlees en huisgemaakte worsten dat onze geliefde komiek verzeild raakte in een verbale schermutseling met een dame van zekere leeftijd, een ontmoeting die niemand aan zag komen.

Met zijn kenmerkende scherpe tong en een oog voor het absurde deelt Marc-Marie hoe deze confrontatie zich ontvouwde. “Ik stond bij de slager in Tilburg in de rij om leverworst en nog wat te kopen”, begint hij nietsvermoedend van wat komen zou. Een ogenschijnlijk gewone dag neemt een onverwachte wending wanneer een oudere dame die haar intrede doet met een flair die alleen de echte karakters bezitten de rust verstoorde.

De situatie escaleert wanneer de dame in kwestie besluit vanuit haar stoel bij de toonbank haar bestelling te roepen terwijl ze geniet van een worstenbroodje uit eigen tas. Marc-Marie nooit degene die een kans voorbij laat gaan om de lucht te klaren met humor, probeert het ijs te breken: “Dus ik zeg, gebbetje, tegen haar: ‘oh, had u zin in een stukje worstenbrood?'”

Het antwoord van de dame scherp als het mes van de slager snijdt door de zaak: “nee, ik praat niet met vreemden.” Een reactie die de situatie alleen maar meer gespannen maakt. De onthulling die volgt laat iedereen versteld staan. “Mensen zeiden vroeger altijd al: je wordt een hele vervelende oude trut.” Marc-Marie’s gevatte reactie, “Nou, dat is gelukt!” werd niet gewaardeerd, resulterend in het onvergetelijke “achterlijke mongool” gericht aan ons aller Marc-Marie.

Deze uitwisseling die eindigt met de onthulling dat de dame een onbekende is voor de slagerij zet Marc-Marie aan het denken over de eenzaamheid en frustratie die sommige ouderen ervaren. “Als je haar bent… ten eerste dacht ik: je zal er naast wonen dat is verschrikkelijk. En toen dacht ik: wat moet het verschrikkelijk voor haar zijn om de hele dag door dat soort momenten te hebben. Dat lijkt me zo vervelend.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Slaande ruzie???? Overdrijven is ook een kunst 😃

Slaande ?????