Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Zangeres Maan is totaal onherkenbaar na bizarre make-over


Maan-de-Steenwinkel

Het geruchtencircuit draaide overuren toen Maan haar management plotseling verkondigde dat ze dit jaar geen enkel podium zou betreden. Vragen en geruchten vulden de lucht: wat is er aan de hand met Maan? Is er iets ernstigs gebeurd?

In de roddelgangen liet Yvonne Coldeweijer er geen gras over groeien. Ze suggereerde dat “Maantje hartstikke verslaafd” zou zijn waarmee ze de tongen alleen maar meer op scherp zette. Maar de waarheid lijkt minder sensationeel en toch op een bepaalde manier dramatisch: Maan had zich tijdelijk teruggetrokken, niet vanwege een worsteling met verboden middelen, maar door een onfortuinlijke haartransformatie.

Yvonne Coldeweijer wierp olie op het vuur door te beweren dat Maan “waarschijnlijk niks concreets heeft, maar gewoon zenuwachtig wordt van de druk die ze voelt.” Het leven van een ster is immers niet enkel glitter en glamour; de schaduwzijden zijn er ook. En de associatie met Karel Gerlach bekend van Goldband deed de geruchtenmolen alleen maar harder draaien. Zijn nonchalante “Ja, goed,” en het bevestigende “Ja, klopt,” op vragen over Maans radiostilte, deden de gemoederen enkel verder oplaaien.

Een Instagram Story onthulde de ware reden achter haar afwezigheid: een gedurfde, nieuwe haarcoupe. Weg waren de lange lokken, vervangen door een korte, krachtige snit. Een transformatie die haar fans en volgers deed verbazen en de vraag deed rijzen: “Gaat het wel goed met Maan??”

Hieronder de foto:

maan
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik zou er geen eens herkennen als Ze bij de kassa van de ALDI zou zitten.