Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Anouk doet wel een hele bizarre onthulling


anouk

Anouk de rockdiva uit Den Haag heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Ditmaal niet met haar muzikale kunsten, maar met een brutale bekentenis op Threads, het platform dat inmiddels bekend staat als de budgetversie van Twitter. Daar onthulde zij hoe de zaken er thuis aan toe gaan en haar openhartigheid heeft het internet in vuur en vlam gezet.

“Mijn man helpt mij met de huishoudklusjes. Daarna rest mij nog maar één ding om te doen en dat is hijzelf. Ik kan maar beter komen opdagen,” Met deze uitspraak heeft Anouk, bekend om haar ongefilterde meningen en sterke persoonlijkheid, wederom bewezen dat ze niet bang is om de conventies van de samenleving te trotseren.

Het internet is in de ban van Anouk’s onthulling. Met haar kenmerkende directheid heeft ze een boeiend beeld geschetst van het huishouden Anouk, waarbij zijzelf schijnbaar vrijgesteld is van alle traditionele huishoudelijke taken. Haar man doet alles en zij zorgt enkel dat haar man niks tekort komt. En deze onthulling wordt door meer dan honderd mensen met een like beloond.

De reacties onder haar bericht varieerden van verbazing tot bewondering met een opmerkelijke bijval van een volger genaamd Maria, die meent dat dit de ultieme vorm van wederzijdse hulp is: “Zo help je elkaar!”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties