Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes baalt enorm dat Roxeanne en André elkaar weer gevonden hebben


Rachel-Hazes

Laten we het verhaal rond de Hazes-familie nog eens onder de loep nemen, ditmaal met een scherp oog op de exacte woorden die zijn gebruikt.

Het drama ontvouwt zich rond André Hazes en Roxeanne Hazes die ondanks eerdere afstand nu een gezamenlijke strijd voeren tegen hun moeder Rachel. Het lijkt wel een scenario uit een soap, maar dan in het echt. Yvonne Coldeweijer altijd klaar om de diepere lagen van de showbizz te onthullen zegt het volgende in haar podcast de Juice Show: “Echt? Zegt zij dat? Zegt ze dat? ‘Ik vind het fijn dat ze elkaar weer gevonden hebben’? Wat een clown. Dit is toch ongekend? Oh, die meid. Wat zal ze een haat hebben. Geloof jij dat? Zij heeft er letterlijk alles aan gedaan om Rox zwart te maken bij André.”

Dit hoofdstuk krijgt een extra laag wanneer André’s mogelijke betrokkenheid bij de erfeniszaak ter sprake komt. Het is niet alleen een familiehereniging maar ook een mogelijk keerpunt in een langlopende juridische strijd. Yvonne speculeert: “Uiteraard. Dat is zeer gevaarlijk. Je hoeft van André zelf niet zo heel veel te verwachten. Ik denk ook niet dat hij heel actief zal zijn in het strijden voor de erfenis. Maar gewoon dat iedereen weet inclusief Rachel, dat hij achter zijn zus staat en niet achter zijn moeder dat is denk ik ook wel voldoende.”

Deze hele situatie roept de vraag op wat de toekomst zal brengen voor André en Roxeanne. Zal deze gezamenlijke vijand hen dichter bij elkaar brengen of is het slechts een tijdelijke wapenstilstand in een groter familiedrama? “Ik ben wel benieuwd van als dan uiteindelijk blijkt: oké Rox, jij krijgt die hele erfenis alles halen we weg bij Rachel, hoe is André dan? ‘Nee, nu hoef ik ook niks meer’? Ga je dat dan weigeren? Of wil hij dan ineens wel?” vraagt Yvonne zich af.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jazeker zij vond het heerlijk om haar kids tegen elkaar uit te spelen.
Iedereen die goed is met Rox of Mo ziet zij als de vijand.
Die moet opr*tten van miss narcist.

Het is echt schandalig. Hoe ze hun moeder dwarszitten.ze hebben beide goede verdiensten.
Laat die moeder met rust ze heb jullie verzorgd.
Door een diep dal gegaan waarom zo,n haat laat die vrouw met rust. En jullie staan vanaf begin in de belangstelling niemand zit daar op te wachten

Niemand zit erop te wachten dat Rochel in de belangstelling staat.

😂😂😂😂😂😂😂😂