Het laatste showbizz nieuws

Maxima, Shownieuws

Koningin Máxima’s moeder komt inwonen in Paleis Huis ten Bosch


Maxima

De koninklijke familie is binnenkort een lid rijker, want de moeder van koningin Máxima, Maria del Carmen Cerruti pakt haar koffers om zich voorgoed in Nederland te vestigen.

Volgens insiders en het Duitse magazine Frau Aktuell heeft Máxima na vele jaren van subtiele hints en liefdevolle verzoeken eindelijk haar grootste wens vervuld gekregen: haar 79-jarige moeder Maria verruilt haar solitaire bestaan in Buenos Aires voor het familierijke leven in Nederland.

De verhuizing komt niet helemaal uit de lucht vallen. Tijdens de lockdown in 2020, toen Nederland in de greep van de pandemie zat nam Maria al haar intrek in Paleis Huis ten Bosch om op haar kleinkinderen te passen. Een onverwachte verlenging van haar verblijf, veroorzaakt door wereldwijde reisrestricties gaf een voorproefje van wat nu werkelijkheid wordt.

De Argentijnse roots van Máxima hebben altijd een speciaal plekje in haar hart gehad, maar nu krijgt dit een heel nieuwe dimensie. Maria’s aanwezigheid in Nederland betekent niet alleen dat Máxima haar moeder dichtbij heeft, maar versterkt ook de band met haar Argentijnse familie.

De stap is opmerkelijk te noemen, aangezien Maria altijd terugkeerde naar Argentinië ondanks haar liefde voor Nederland en haar familie hier. Dit keer is het echter definitief: Maria del Carmen Cerruti maakt van Nederland haar nieuwe thuis.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Komt zij ook via Ter Apel naar hier ? Denk het niet.
Komt er wel weer op neer dat wij als belastingbetaler weer voor de kost en inwoning gaan betalen.

Ben bang dat je gelijk hebt, ze zullen met Prinsjesdag wel weer op slag krijgen.

Misschien kost het via Ter Apel eel meer. Die COA jongens zijn ook niet goedkoop. Die stoppen haar in een Van der Valk voor de hoofdprijs.

Maxima neemt haar hulpbehoevende moeder bij haar in huis en elk rechtgeaard kind zou dit doen. Is toch niets mis mee? Nou ja, de kosten natuurlijk wel! Elke dag 4 boterhammetjes met beleg en ’s avonds een bordje met wat aardappeltjes, een beetje groenten en een stukje vlees. Nou, nou, dat gaat ons als belastingbetaler toch wel een vermogen kosten.

Haar zus had die moeder toch ook in huis kunnen nemen ?
En het is niet alleen die boterhammetjes hoor, maar wat dacht je van de beveiliging en alle butlers ?.
Of zetten ze haar in de tuin bij de zonnewijzer ?

Kijk Kees, een muis is al erg klein en een muizenhuig is wel bijzonder klein en dat is nou precies het niveau waarop jij denkt. Of dat er voor een oude vrouw een heel arsenaal aan extra beveiligers, butlers en ander personeel ingeschakeld moet worden. En dat je mij naïef vindt omdat ik het verband tussen jouw opa met zijn volgescheten broek en die zich de t*ring heeft gewerkt en Maxima niet zie, vind ik prima. Mag ik jou gewoon een zeikerd vinden?!

Idioterie jouw intens domme vergelijkingen!
Duidelijk op kleuterschool blijven hangen, veel verder ben je simpelweg duidelijk niet gekomen.
Meissie toch, ga je schamen .🤭🙀😂

Laten we gemakshalve aannemen dat ik alleen een kleuterschool opleiding heb genoten. In die betrekkelijk korte tijd hebben ze mij dan wel geleerd hoe ik fatsoenlijk met anderen om moet gaan, hoe ik op een nette manier mijn mening ten beste kan geven, hoe ik correct een ander van repliek kan dienen etc. etc

En verder hebben ze mij geleerd dat schelden over het algemeen . een gebrek aan argumentatie is en dat dit veelal gedaan wordt door figuren die een beetje aan de onderkant van de samenleving bivakkeren

In ieder geval, beste Julia, jij gefeliciteerd met je fantastische, hogere opleiding.

Wat als die ”oude” vrouw ontvoerd zou worden? Inderdaad ja daar komen extra beveiligers aan te pas. De wereld is steeds gekker aan het worden en voor je het weet heeft iemand een pressie middel om de koning of koningin iets te laten doen. Die vrouw gaan ze wel degelijk beveiligen en sterker nog, die werd in Argentinië al beveiligd.

Ben je echt zo naïef dat je in de veronderstelling bent dat Maxima die zorg op zich neemt ?
Daar wordt een heel arsenaal personeel voor gereserveerd.
Mijn opa heeft na de tweede wereldoorlog hard gewerkt om het land weer te helpen opbouwen.
Die lieve man heeft zich 50 jaar de t*ring gewerkt en die lieten hem in het verpleeghuis zowat 3 dagen in z’n volgescheten luier rondlopen.

Er zal wel weer het nodige verbouwd moeten worden !

Precies, weer een miljoentje er tegenaan gooien maar weer.😉😬

Hoe simpel en naïef 😆😆😆
Dat je niet al te snugger bent heb je al vaak genoeg bewezen,
Maar dit is wel het toppunt.
Lachwekkend!

Waar is de populariteit van weleer van ’t Koningshuis…Overal (terecht) uitgejoeld. Willie is geen koning voor alle Nederlanders, Willie is een koning voor de nieuwkomers. En verder zal het Willie een grote dikke worst zijn, maar het volk is hem wel zo’n beetje zat. Dat gaat een joel partij worden met Koningsdag.

Het valt mij op dat al die “nieuwkomers “op een gegeven moment toch altijd weer familie hier naar toe halen. Nu zelfs bij de koning en koningin.

Gezellig voor ma en dochter. Lekker samen genieten van alle luxe maaltijden meermaals daags & alle bijbehorende sjiekie verwennerij!😻🤪
Mooi leventje 🤢😝