Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gordon ligt in het ziekenhuis in Dubai


gordon

Gordon bevindt zich momenteel in een wat minder plezierige situatie in het zonovergoten Dubai. De ster onthulde recent aan zijn volgers dat hij onder het mes moet: “Ik heb een knieoperatie. Dat is wat minder leuk, maar ik heb een gescheurde meniscus. Daar loop ik al een jaar mee te kwakkelen,” deelt hij mee vanuit zijn nieuwe woonplaats.

De operatie, gepland in een ziekenhuis in Dubai brengt ongetwijfeld zorgen met zich mee, niet in het minst voor Gordon zelf. “Het gaat hier in Dubai gebeuren, dus wish me luck,” vraagt hij zijn volgers.

Ondanks de dreigende operatie en de pijn van zijn gescheurde meniscus laat Gordon zijn spirit niet breken. Eerder deze week deelde hij vol trots hoe hij zijn leven in Dubai opbouwt en benadrukte hij hoe dit nieuwe hoofdstuk hem gelukkiger heeft gemaakt dan ooit. “Vraag me of ik nu gelukkig ben! Jullie slechte woorden en al die negatieve shit hebben mij gemaakt tot de persoon die ik nu ben!” deelt hij strijdlustig mee, vergezeld van foto’s die zijn opmerkelijke gewichtsverlies laten zien.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En Ozempic wat zijn gewicht betreft…

Maar goed dat ie dan nog een hoop poen op z’n rekening heeft staan.
Want landen zoals Dubai kennen volgens mij geen zorgverzekering.

Oh vandaar dat die zo vals zong het was zijn meniscus.

En waarom denkt hij dat wij dat willen weten, niets wat hij niet allang wist, dus geen spoedgeval en dan nog.

Vraag eens wat mij dit allemaal interesseert………!?? Precies, geen ene ruk.
Met zn gezeik dat alles hem heeft gemaakt tot de persoon die hij nu is. Schrale troost voor hem, dat is juist niet veel soeps! Een grotere sneuneus in bnn-ers land dan Gordon, is er niet te vinden. Als je dat slachtoffer figuur hoort praten, en lachen om zn eigen dommigheid, dan snap je meteen de wachtlijsten bij de ggz. Heeft zn eigen ramen ingeslagen met alles wat hij roept en doet. Lekker in Dubai laten die relnicht. Geen greintje medelijden met die onnozele sneuneus.