Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Breuk bij SBS6: Wilfred Genee op het punt om de zender te verlaten


Wilfred-Genee

Wilfred Genee is een bekend gezicht dankzij zijn rol in “Vandaag Inside”, maar er borrelt een diep verlangen naar een nieuw avontuur. “Wilfred, ik heb een vraag. Jij wilde toch ook een ander soort programma gaan maken? Hoe zit het daarmee?” vraagt wielerfenomeen Roxane Knetemann. Het antwoord van Genee onthult een mix van frustratie en vastberadenheid: “Dat loopt nog niet echt lekker. Dat schijnt heel lastig te zijn, omdat ik al zoveel doe bij deze zender, roepen ze. Ze zeggen: ‘Je bent geen testbeeld hier, hè, denk erom.’”

De droom voor een solo-interviewprogramma een kans om de diepte in te duiken verder dan de dagelijkse satire lijkt ver weg. De zender houdt hem dicht bij het huidige succes bang om hun ster te laten gaan. Maar Roxane, nooit bang om tegen de stroom in te roeien, stelt voor: “Waarom ga je het dan niet ergens anders neerleggen?” Een suggestie waarop Wilfred antwoordt met een realiteit die velen in de tv-wereld herkennen: “Dat kan toch niet? Ik ben toch hier.”

Het gesprek neemt een wending wanneer Roxane het idee oppert van harde onderhandelingen. “Ja, hard onderhandelen dat vind ik echt iets voor jou.” Maar Wilfred legt uit dat zijn handen gebonden zijn door bestaande contracten: “Ja, maar ik heb het toch al onderhandeld? In de zin van: ik heb dit contract toch getekend? Dan kun je toch niet tijdens het contract zeggen dat je lekker weggaat? Dat kan toch niet!”

Ondanks de obstakels blijft Wilfred hoopvol: “We zijn nog volop in gesprek. We gaan wel even kijken. Ik sluit het zeker niet uit, maar het gaat niet zo snel als ik graag zou willen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Alweer?? Hij zal wel weer meer Geld willen.
Nou ik moet ook rondkomen van wat ik krijg.

Als werkgevers daar akkoord mee gaan, is dat zn goed recht. Jij gaat ook akkoord met wat je krijgt, dus je reactie slaat nergens op. Als je er niet mee eens zou zijn, zou je wel naar andere mogelijkheden zoeken, en dat is in elke branche tegenwoordig zo. Men heeft juist nu de werkgevers in de hand, en niet andersom aangezien er werk als werk is.
Dergelijke keuzes maak je toch echt zelf, dus niet gaan piepen wanneer een ander misschien meer verdiend, en je daar blijkbaar moeite mee hebt, gezien je reactie. Iedereen die meer geld los kan peuteren doet dat. Zo niet, dan zijn het grote stommerikken, en doen ze zichzelf tekort. Jaloezie is een lelijke eigenschap!