Het laatste showbizz nieuws

Prinses Amalia, Shownieuws

Liefdesdrama: Relatie prinses Amalia en haar vriendje staat op springen


Amalia

Het romantische sprookje tussen Prinses Amalia en de Bulgaarse adellijke Boris lijkt te wankelen onder een zware storm. Hun liefdesverhaal, ooit opgebloeid in de Spaanse stad Madrid staat nu mogelijk op losse schroeven.

Boris Saxe-Coburg-Gotha telg van de voormalige Bulgaarse koninklijke familie en Prinses Amalia leken het perfecte paar. Hun band werd versterkt door de jarenlange vriendschap tussen hun moeders. Echter de Duitse pers suggereert dat er onweerswolken verzamelen boven hun relatie. De oorzaak? Een diep familietrauma dat Boris’ leven overschaduwt.

Het noodlot sloeg toe op een zomerse dag in 2008, toen Boris’ vader, Prins Kardam, betrokken raakte bij een ernstig auto-ongeval. Jaren van coma en strijd volgden tot Boris op jonge leeftijd afscheid moest nemen van zijn vader. Deze tragedie liet een onuitwisbare indruk achter op de jonge Boris die nog steeds worstelt met het verlies.

Terwijl Boris vecht met zijn demonen staat Amalia onder zware druk door voortdurende bedreigingen die haar dwingen tot strenge beveiligingsmaatregelen. De romance, wordt nu dus getest door persoonlijke beproevingen en de harde realiteit.

De waarheid over de staat van hun relatie blijft een mysterie. Zijn ze in staat om samen de stormen te doorstaan of zullen de donkere wolken hun liefde overschaduwen zoals de Duitse pers beweert?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties