Het laatste showbizz nieuws

Maxime Meiland, Shownieuws

Huwelijk Maxime Meiland en Leroy staat op knappen


Maxime-meiland

Erica Meiland neemt het op voor Maxime in de laatste rel veroorzaakt door de onthullingen van Caroline van Eeden. Caroline de voormalige huisgenote en familievriendin van de Meilandjes beweert dat Maxime een leven leidt vol leugens en dat zelfs het gebruik van antidepressiva binnen de familie Meiland normaal is. “Haar leven is een façade,” zegt Caroline medelijden uitend voor Leroy, Maxime’s partner, “Ik voorspel dat hij dit niet lang volhoudt.”

Maar Erica slaat terug in gesprek met weekblad Weekend terug: “Wat een onzin en gemeenheid, dit is pure laster.” Toch, als het aankomt op de vraag of Maxime en Leroy wellicht wat huwelijksadvies kunnen gebruiken lijkt Erica’s antwoord de geruchtenmolen alleen maar aan te zwengelen. “Nou ze hebben hun momenten. Soms sta ik achter Leroy, soms achter Max. Maxime ziet er soms helemaal doorheen, maar Maxime is sterk en gedreven.”

Dus ligt er toch een kern van waarheid in Caroline’s beweringen en staat het huwelijk op springen? Erica’s woorden laten ruimte voor speculatie, suggererend dat niet alles koek en ei is in huize Meiland.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Misschien moet ze is wat minder boven haar stand leven. Meerctijd met gezin doorbrengen, en minder dollartekens zien. Krijgt ze ook buiten social media en tv meer privacy.