Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Matthijs van Nieuwkerk’s ellende: Vriend verraadt zijn gevecht met depressie


matthijs

Matthijs van Nieuwkerk bevindt zich momenteel in het oog van de storm. Zijn goede vriend Sven Figee heeft recent enkele onthullende details gedeeld met weekblad Weekend die een nieuw licht werpen op de situatie van de voormalig presentator van “De Wereld Draait Door”. “Hij voelt zich ellendig,” onthult Sven.

De plannen voor een glansrijke comeback van Matthijs op de televisie zijn abrupt tot stilstand gekomen na nieuwe onthullingen over misstanden achter de schermen bij DWDD. De beslissing om geen comeback te maken aangekondigd door Peter van der Vorst directeur televisie bij RTL werd in het openbaar als een gezamenlijk besluit voorgesteld. Maar volgens Sven had Matthijs wel degelijk de wens om door te gaan. Na de verklaring van Van der Vorst koos Matthijs ervoor om zich samen met zijn vriendin Martha terug te trekken in Parijs ver weg van de mediastorm in Nederland, maar hield desondanks contact met zijn vertrouwde vriend Sven.

De vraag rijst of Matthijs zich in de steek gelaten voelt door RTL en de televisiewereld waar hij ooit zo’n prominente rol speelde. Sven die deel uitmaakt van Matthijs’ intieme kring, blijft terughoudend over de diepere emoties die spelen. “Dat weet ik niet,” antwoordt hij op vragen over wat Matthijs vindt van het besluit van RTL. “Maar hij voelt zich behoorlijk ellendig, dat weet ik wel.”

De verwarring en teleurstelling die Sven voelt over de beslissing van RTL en Van der Vorst zijn duidelijk. “Het is niet altijd even sterk als je je laat leiden door de waan van de dag,” merkt hij op.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties