Het laatste showbizz nieuws

Jutta Leerdam, Shownieuws

Drama: Lippen opspuiten Jutta Leerdam gaat compleet mis


Jutta-Leerdam

Jutta Leerdam ons nationale schaatsfenomeen heeft de ijsbanen weer veroverd na een uitdagende periode vol blessureleed. Met een comeback die het hart van elke sportliefhebber sneller doet kloppen schaatste ze zich onlangs naar een welverdiend brons. Een prestatie van formaat zeker gezien de hindernissen die ze heeft moeten overwinnen. Maar Jutta’s talenten reiken verder dan de ijsbaan; ze heeft ook een nieuw baanrecord op haar naam geschreven tijdens het laatste WK, een mijlpaal.

Buiten de wedstrijden om geniet Jutta van haar welverdiende rust opgehaald door niemand minder dan Jake Paul in een privéjet voor een glamorous uitstapje naar Hollywood en zijn adembenemende woning op Puerto Rico. Luxe en liefde gaan hand in hand voor dit powerkoppel waarvan de avonturen rijkelijk gedeeld worden op hun sociale media.

Terwijl Jutta haar dagen vult met ontspanning en sport doemt er een nieuwe vraag op die haar volgers in de ban houdt. In een recente video klaar voor een zonnige dag aan het zwembad straalde Jutta in een oogverblindende bikini, maar het was niet haar outfit die de aandacht trok. Het waren haar lippen die voor opschudding zorgden onder haar volgers. Van nature gezegend met volle lippen lijkt Jutta nu nóg vollere lippen te hebben wat leidde tot speculaties over een bezoekje aan de cosmetische kliniek voor lipfillers.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jezusmina, staat ze model voor een opblaaspop of zo ?
Ik snap dat soort figuren niet.
Alleen maar omdat er idiote influencers dit als standaard zien.
W A L G E L I J K gewoon.
In mijn optiek dan 😉

Het kan natuurlijk ook gewoon een filter zijn die ze gebruikt heeft voor haar selfie.
Dan vervalt mijn mening dus voor 100%

Ik hoop dat het inderdaad een filter is. Toen ze een relatie had met Koen Verweij was ze ook veel bezig met haar uiterlijk zoals veel dametjes die niet tevreden zijn met zoals ze op de wereld zijn gekomen.

Vreselijk hoe kan je jezelf zo verpesten.
Ziet er niet uit & is onherkenbaar.
Alles voor haar foute vriendje.
Straks ook van cup AA naar C of D zeker.
Om hem te pleasen.
Meisje raakt zichzelf hekenaal kwijt zo.🙄