Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Geheime nieuwe liefde? Sarah van Soelen betrapt met deze bn’er


sarah-monique

Sarah van Soelen haar obsessie met André Hazes lijkt eindelijk te zijn gestopt doordat ze haar hart verloren heeft aan een nieuwe man. Maar Sarah schijnt er alles aan te doen om haar man buiten de schijnwerpers te houden. Maar het blijkt dat Sarah het heel gezellig zou hebben met Maikel een hartendief bekend van zijn deelname aan Temptation Island.

Volgens de geruchten in de wandelgangen hebben Sarah en haar vermeende nieuwe vlam, de tien jaar oudere Maikel uit Roermond recentelijk de Rotterdamse nacht onveilig gemaakt in Café In The City. Dit plot dikte aan toen Sarah na geconfronteerd te zijn met deze geruchten ontkende dat er vurige vonken overvlogen tussen haar en Maikel. Ze ontvolgde Maikel meteen na deze confrontatie op haar Instagram account.

Deze ontwikkeling komt meer dan een jaar nadat de liefdesboot met André Hazes schipbreuk leed een gebeurtenis die Sarah onverwacht trof als een bliksem bij heldere hemel. “Het leek zo goed te gaan,” verzuchtte ze in een interview met Libelle. Dromen van een gezamenlijk huis en een toekomst vol kindergelach verdampten in het niets toen André terugkeerde naar de armen van Monique Westenberg.

Terwijl André en Monique hun geluk opnieuw vieren worstelde Sarah met de scherven van haar gebroken hart. Haar verklaring dat ze “bewust even alleen wilde zijn” na zo diep gekwetst te zijn, onderstreept haar behoefte aan heling. Maar nu lijkt Sarah toch over André heen te zijn en de liefde te hebben gevonden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eindelijk!!!!!!! 🍾☘😀🥂
Na 3 jaar zeilen over haar ex in elk roddelblad + -tv-programma .nu een andere lover.😅
Pfff wat zal André blij zijn!
Geen jaloezie + wraak + haat + uit de school klappen + stalking etc. etc meer.
Dat wijffie is knettergek!🙄😂

Jaja..het is haar gelukt hoor. Andre liep net de polonaise door de kamer en heeft een lekkere gecremeerde kroket gevroten.

😂😂😂😂

Nou nou wat een geweldige humor heb je joh. Vast lang over na moeten denken. Vind het zelf maar heel grappig, is er tenminste nog iemand die er om kan lachen. Volgende keer met iets beters komen, ipv zulke zogenaamde goede humor die in anno 2000 al tig keren over de kop is gegaan. Echt zo kansloos en slecht, en laat van begrip. Begin maar vast te denken voor over een jaartje of twee. Ppfffff …..

Knap hoor, Diana, om in zo weinig woorden zoveel onzin te vermelden. Echt een compliment waard!

Ahhh gossie, ze kan de waarheid over haar idool niet aan.😂💩😝

Net als jij dus met zo’n reactie. Je lult een hoop maar je zegt zo weinig, om niet te zeggen niks.

Op elke psycho past een dekseltje.🤣
Die gozer moet wel tegen labiel borderline gedrag kunnen met zo’n desperado minkukel.🙄😝😂

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Daisy

Ben het roerend met je eens en ook Ik snap niet dat hij het nog steeds uithoudt met die Monique, al is het maar 1 dag per week. Elke normale vent zou hier toch gek van worden!?

Nee😬😝 Geobsedeerde mediagek opblaasbare junkie met haar giga moodswings, daar heb je wat aan!?🤪

Laatst bewerkt op 1 maand geleden door Suzie

Gelukkig is hij van dat jaloerse kreng af.
Nu kan haar stiefpappie haar weer onderhouden. Dat luie mormel!

Dat iemand met zo weinig verstand, met zo’n totaal gebrek aan fatsoen en niet beschikt over het geringste inlevingsvermogen deelneemt aan een discussie kan niemand jou beletten. Maar kijk eens in de DikkeVanDale en zoek eens wat andere scheldwoorden op. Nu val je steeds in herhaling en ben je dus weinig origineel

Empathie en inlevingsvermogen heb jij idd niet!😂
Iedereen moet maar op jouw mening over je idool ja-knikken.
Terwijl je met dezelfde bewoording en veel erger iemand anders totaal met de grond gelijk maakt. Tip: voortaan je eigen principes niet alleen willen toepassen als het in je eigen straatje is.😉🤪
Hypocrietje!

Julia, of kan ik je ook Suzie noemen? Volgens jou bezit ik geen empathie EN Inlevingsvermogen. Beetje domme uitdrukking, vind je niet en daarmee toon je aan niet erg geschoold te zijn. En een scheldwoord aan het eind. Is dat jouw fatsoensnorm?