Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dit is de beeldschone vriendin van Michael van Gerwen


Michael-van-Gerwen

In de schitterende wereld van pijlen en dartborden waar Michael van Gerwen als een ware koning regeert speelt zich achter de schermen een verhaal af van liefde, drama en verzoening. Samen met zijn vrouw Daphne deelt hij een sprookje compleet met alle ups en downs die je mag verwachten in het leven van een sporticoon.

Dit duo al jaren een onafscheidelijk team heeft het geluk van een gezin met twee kinderen. In 2017 verwelkomden ze met stralende ogen hun dochter ZoΓ« gevolgd door de geboorte van zoon Mike in 2020. Hun gezinsleven is een open boek op sociale media waar ze zonder schroom hun geluksmomenten delen. Maar het is niet altijd rozengeur en maneschijn geweest in het huishouden Van Gerwen.

In het jaar 2015 beleefden ze een periode waarin hun relatie tot het uiterste werd getest. Het was de Britse media die smulde van een verhaal waarin Van Gerwen de dartkampioen een misstap beging die de harmonie thuis dreigde te verstoren. Hij had in een moment van zwakte contact gezocht met de Engelse Stacey Owen een ontmoeting die plaatsvond in een hotel in Bradford. Wat begon als een onschuldig gesprek escaleerde snel toen hij haar sms’jes stuurde.

De plotse wending kwam toen Stacey erachter kwam dat Van Gerwen niet vrijgezel was, maar een getrouwde man. Geschokt door deze ontdekking wendde ze zich tot ‘The Sun’, een kans die de Britse tabloid met beide handen aangreep om het verhaal breed uit te meten. Het schandaal was geboren.

Van Gerwen, geconfronteerd met de gevolgen van zijn daden toonde berouw. Hij gaf zijn fouten toe en uitte zijn spijt met een openbare verontschuldiging aan Daphne. En als we de foto’s van zijn vriendin in bikini zien begrijpen we wel waarom Van Gerwen spijt had.

Hieronder de foto’s:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ongelofelijk zo’n oerlelijke kerel..met zo’n mooie vrouw.πŸ™ƒπŸ˜†πŸ™„πŸ‘Ž
Geld geeft mensen een roze bril.πŸ˜‰

Mooie dame en maar hopen dat het goed blijft gaan met dit gezinnetje er is al gerommel genoeg overal🌷