Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Sylvie Meis gaat voor bejaarde miljonair


Sylvie-Meis

Sylvie Meis de eeuwige glamourdiva van de Lage Landen lijkt weer eens de show te stelen, maar ditmaal op een wel heel controversiële wijze. Zoals we van haar gewend zijn doet Sylvie niet onder voor enige vorm van minderwaardigheid zeker niet als het aankomt op de keuze van haar partners.

Bij een sprankelend feestje georganiseerd door de beroemde architect Hadi Teherani en zijn aanstaande Rosa Fattahi wist Sylvie alle ogen op zich gericht. Niet door haar stralende verschijning deze keer, maar door haar onverwachte plus één voor de avond: Fritz Ahrens. Terwijl de champagne rijkelijk vloeide en de crème de la crème van Hamburg samenkwam was het Sylvie die de werkelijke show stal, zij aan zij met Ahrens.

De twee werden namelijk betrapt terwijl ze gezamenlijk in een taxi verdwenen, de nacht in na het feest. Een scenario dat meer wegheeft van een romantische film ware het niet dat meneer Ahrens officieel nog steeds de echtgenoot is van juwelenontwerpster Kim-Eva Wempe. Een plot twist die zelfs in de meest gedurfde soaps niet zou misstaan.

Sylvie haar geschiedenis met welgestelde heren is inmiddels geen geheim meer en het lijkt erop dat ze haar zinnen heeft gezet op een leven dat enkel de allerrijksten zich kunnen veroorloven. Met Fritz Ahrens als haar nieuwste verovering, zet Sylvie wederom de toon voor een leven vol luxe, passie en ongetwijfeld de nodige controverse.

Hieronder de beelden van de nieuwe vlam van Sylvie:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Of hij ziet er “jong ” uit of het is weer overdreven. Wel een kerel die denkt dat hij nog een jongetje is, overdreven. En dan ook nog getrouwd.

Die Sylvie toch,ze heeft het nog drukker dan een doos van tupperware🤣🤣🤣

Sylvie moet wel heel wanhopig zijn als ze met deze catweazle aanpapt, helemaal omdat hij getrouwd is. Bij Sylvie maakt de liefde niet blind maar de bankrekening van het andere geslacht.

Daar heb jij helemaal gelijk in Yvon👍