Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

André Hazes haalt keihard uit naar Monique, relatiebreuk op komst?


Monique-Andre

In de schaduw van de aanhoudende familievete binnen de Hazes clan, neemt het drama een nieuwe wending met Monique Westenberg die zich ontpopt als de culinaire influencer van de familie. Echter volgens André Hazes blijkt haar keukenpassie voornamelijk gedreven door geld.

“De keukenprinses onthult haar ware aard,” zou de titel kunnen zijn van dit nieuwe hoofdstuk in de soap. André niet verlegen om zijn mening te spuien, legt de vinger op de zere plek. Tijdens een onthullende TikTok-video waar Monique trots verklaart dat ze dagelijks de keukenprinses uithangt, doorprikt André deze illusie met een simpele vraag naar oprechtheid. “Echt elke dag?” vraagt hij. Het antwoord? Slechts drie dagen per week en oh ja, alleen als er een smakelijke cheque van Hello Fresh er tegenover staat.

Ondertussen blijft de familieruzie tussen André en zijn moeder Rachel Hazes dooretteren met Monique en haar moeder Annemarie die het strijdtoneel naar Spanje verplaatst hebben. De moeder van Monique, woonachtig nabij de controversiële brasserie van Rachel zou volgens Patty Brard een ware campagne geleid hebben om de lokale bevolking te weerhouden van een bezoek aan de horecagelegenheid van Rachel. Tja het is in ieder geval nooit saai bij de familie Hazes.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze heeft een kind, die moet toch gezond eten en niet alleen maar 3 x per week ?

De rest van de week eet ze gecremeerde kroketten

het is al heel wat dat zij 3 x per week de magnetron weet aan te zetten

Relatiebreuk? Is het beste dat hem kan overkomen.

Wat een haat en nijd
Ik denk dat ze die vrouw kapot willen maken. In spanje zijn de Nederlanders toch altijd aan het feesten in de vakantie.wat doet die Anne marie daar alleen slapen.

Monique is niet alleen Andre,s prinses maar ook nog eens een echte keukenprinses.

Ik neem aan dat niemand toch denkt dat dit een spontaan gesprek is wat dan toevallig??? Gefilmd is ??? Gewoon het script van de reclame waar utopia en andere zich laten lenen voor sluipreclame voor H F.Ze zullen er goed voor betaald worden.

Ik zie dat ik mijn naam verkeerd heb gespeld .Bovenstaand bericht moet ook Elly zijn .