Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Je kan op vakantie samen met Nicol Kremers ze deelt wanhopig bericht


nicole kremers

In de schaduw van haar voormalige luxeleven met Peter Gillis heeft Nicol Kremers de ex-vlam van de vakantieparkmagnaat een ongekende draai aan haar carrière gegeven. Na een tumultueuze breuk met Gillis waarbij Nicol van het ene op het andere moment zonder vaste verblijfplaats zat heeft ze een opmerkelijke stap gezet om financieel onafhankelijk te worden.

Met een vastberadenheid die menig hart sneller doet kloppen is Nicol het rijk van OnlyFans binnengestapt waar zij haar volgers trakteert op content die de temperatuur doet stijgen. Voor een maandelijkse bijdrage van rond de 20 euro ontgrendel je een wereld vol exclusieve beelden van Nicol – van zwoele kiekjes tot intieme video’s. En voor diegenen die hunkeren naar een nog persoonlijker tintje, biedt Nicol tegen een extra vergoeding persoonlijke content aan.

Maar Nicol’s ambitie reikt verder dan alleen het creëren van content. Met een maandelijks inkomen van zo’n €100.000, zou je denken dat Nicol op rozen zit. Echter haar aspiraties liggen hoger. Nicol droomt ervan om miljonair te worden. Bewust van de Hollandse belastingdruk en hoe deze haar financiële dromen kan vertragen zoekt Nicol naar manieren om haar fanbase uit te breiden. Haar nieuwste zet? Een genereuze vakantie weggeefactie! Door Nicol te volgen haar abonnee te worden en haar Instagram-posts te liken, maak je kans op een vakantiecheque ter waarde van €2500,-. “Ik wil iemand echt blij maken deze maand. Ik ben zo dankbaar voor alle steun van mijn fans, daarom geef ik een vakantiecheque weg,” kondigt Nicol aan op haar sociale media. Een vakantie met Nicol, wie droomt daar niet van? Haar extravagante stap wordt met gemengde gevoelens ontvangen, maar één ding staat vast: Nicol Kremers laat zich door niets of niemand tegenhouden.

Hieronder het filmpje:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het word hoe langer hoe gekker met haar, ben benieuwd welke mannen hier in zouden trappen.
Al kon ik nooit meer op vakantie, dan nog niet.

Ben bang dat ik je moet teleurstellen Chrisje, ik vermoed dat alleen mannen met haar mee op vakantie mogen. Dus wij moeten zelf maar een vakantie boeken. (Hoeft niet samen hoor. 😂)

Je moet wel heel wanhopig zijn om met haar op vakantie te willen gaan.

Ik ben al jaren niet meer op vakantie geweest, maar ben niet zo wanhopig om met Nicol op vakantie te gaan. En als ik op vakantie ga moet de hond meekunnen, anders ga ik niet. Ik ga namelijk mijn ex-asiel hondje naar een kennel sturen. Want na onze “eerste date” wilde ze niet terug de kennel in, tot ik zei dat ik terug zou komen en haar dan mee zou nemen. Nu ligt ze lekker naast me op de bank te slapen.

😂🤣😅