Het laatste showbizz nieuws

Rachel Hazes, Shownieuws

Rachel Hazes heeft bloedbonje met oude eigenaar van brasserie in Spanje


Rachel-Hazes

In de zonovergoten straten van Torremolinos heeft Rachel Hazes een nieuw hoofdstuk van haar veelbewogen leven geopend met een charmant brasserietje. Echter net wanneer je denkt dat de rust is wedergekeerd, onthult de altijd scherpe Patty Brard in een uitzending van Shownieuws dat zelfs in dit pittoreske oord, Rachel niet ontsnapt aan controverse en kritiek.

De nieuwe onderneming van Rachel die bedoeld was als een frisse start onder de Spaanse zon is al snel onderwerp van gesprek geworden niet vanwege de culinaire verrassingen, maar door de golven van onrust die het veroorzaakt bij de buurtbewoners. Geluidsoverlast, klachten van omwonenden en personeel dat iets té gezellig doet met de klanten – het lijkt erop dat het rustige leventje dat Rachel voor ogen had, meer lijkt op een stormachtige soap.

Het personeel nieuw en naar verluidt niet vies van een biertje of een shotje meer of minder zou de grenzen van klantvriendelijkheid ruimschoots overschrijden door flirterige escapades met de klanten. Een situatie die in de normaal zo gemoedelijke Spaanse nachten voor de nodige opschudding zorgt.

De wisseling van de wacht in de zaak met Rachel die de fakkel overnam van Melanie Beense, dochter van de bekende zanger Peter Beense had een sprookje moeten zijn. Melanie, die oorspronkelijk het personeel zou inwerken lijkt plots van het toneel verdwenen, gevangen in een zwijgplicht of misschien wel verstikt door de omstandigheden.

De mysterieuze stilte van Melanie die plots haar telefoon niet meer opneemt en schijnbaar overnacht uit de brasserie is verbannen, doet de geruchtenmolen alleen maar harder draaien. Heeft Rachel haar eruit gegooid? Wij horen dat er inderdaad sprake is van ruzie, maar goed met wie heeft Rachel geen ruzie dat is altijd een kwestie van tijd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Hier konden we op wachten; Rachel heeft altijd ruzie met iedereen !!!

Het is toch niet te geloven, die feeks heeft weer ruzie.
Nu al met Melanie, ze zit nog maar net in die tent, dat personeel is net zo ordinair als zij zelf.
Ze kan beter er een bordeel van maken.
Die zie ik weer terug komen naar hier.🤣

😂😂😂😂😂🤭🙈🥴😂

Ik hoorde net op tv dat familie, ik geloof de moeder van Monique al een aantal jaar in dat plaatsje woont waar Rochel die tent heeft overgenomen. Dus dat wordt nog een keer een gezellige reünie daar in Spanje. 😂

De oorlog daar is al begonnen Yvon. 🫣😂🤣😂

Vreselijk wijf die Roggel!!!
Haar wil is wet & iedereen moet doen wat ze hun opdraagt.
Miss narcist heeft nog meer vijanden en ruzies dan Gordon.
Echt o% zelfreflectie & anderen zijn puur een gebruiksvoorwerp.

Er is ook goed nieuws, Rachel gaat zelf gecremeerde kroketten bakken. 😜

Raggel is wakker geworden en weet inmiddels dat ze een kat in de zak heeft gekocht. De inkomsten zijn niet zo hoog als ze werden voorgesteld en nu zit ze met de gebakken peren. Ze had beter wat advies van Won Yip kunnen vragen. Maar ja..Ras dacht cash is king.

Zij leeft op ruzie, heerlijk vind ze het..elke keer een machtsstrijd!
Relletjes & rechtzaken krijgt ze een kick van,
Hoe psychisch ziek en gestoord kan je zijn!
🤢

Zalig hè, dat je als simpele ziel op zo’n heerlijke ordinaire manier – en dan nog lekker anoniem – te keer kan gaan en je mening ten beste kan geven over zaken waar je totaal geen weet van hebt.
Ga lekker door zo en laat maar eens goed zien dat er geen beter vermaak is dan leedvermaak. Fijne zondag hoor!

😂😂😂😂😂

Dat zon-gecremeerde misbaksel doet alsof de roddels niet waar zijn.
Lachwekkend🤭😂
Ga dan op de foto met je compagnon Beense!
Dat kan ze niet, omdat ze elkaar niet meer kunnen luchten of zien,
Haar fake smile als de media langskomt en sjaggi kop naar het personeel toe zijn heel hypocriet.