Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis betrokken bij heftig auto-ongeluk


peter

In de gouden gloed van het Spaanse zonlicht geniet vakantieparktycoon Peter Gillis samen met zijn geliefde Wendy van Hout van een onbezorgde tijd, ver van de Nederlandse drukte. Echter de rust wordt wreed verstoord door geruchten die als een donderslag bij heldere hemel inslaan. Peter Gillis bevindt zich wederom in het oog van de storm. Dit keer gaat het niet om de gebruikelijke zakelijke perikelen of persoonlijke drama’s, maar om een auto-ongeluk met flinke financiële gevolgen.

Dennis Schouten brengt het nieuws naar buiten met een foto van een gehavende Rolls-Royce, die toe zou behoren aan niemand minder dan Peter zelf. Het beeld van de luxewagen met aanzienlijke schade zorgt voor een schokgolf onder de volgers van de flamboyante ondernemer. “Dit is de Rolls-Royce van Peter Gillis,” onthult Dennis, terwijl hij de details van het ongeval blootlegt die geleid hebben tot deze onfortuinlijke situatie.

Volgens Dennis heeft Peter tijdens het rijden een cruciale fout gemaakt door zijn telefoon te gebruiken met alle gevolgen van dien. Een afslag nemen terwijl je afgeleid bent door je telefoon is een recept voor rampspoed, zoals Peter op de harde manier heeft moeten ondervinden. Het resultaat: een botsing met een andere auto en een schadeclaim die de meeste mensen doen duizelen.

De kosten voor de reparatie van de Rolls-Royce lopen op tot een bedrag van 28.222,55 euro, inclusief BTW. Een bedrag dat Peter uit eigen zak zal moeten ophoesten, aangezien hij volgens de berichten in de fout ging door zijn telefoon te gebruiken tijdens het rijden. Dennis neemt zelfs de moeite om het autobedrijf te bellen voor een exacte schadebegroting. Van dat bedrag kun je een hele nieuwe auto kopen. Peter zelf heeft nog niet gereageerd.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

En wat te denken van de boetes van de guardia civil????

Karma is a bitch!!

Met een telefoon in je klauwen achter het stuur ?
Permanent rijbewijs kwijt, zeker als je een ongeluk veroorzaakt waar een ander bij betrokken raakt.

En zo gaat 🐖 langzamerhand failliet. Ik heb totaal geen medelijden met hem.

Aso hij zelf en zijn familie