Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis nogmaals in het ziekenhuis? Zijn fans vrezen voor het ergste


peter-gillis-eten

In het rijk van Peter Gillis de flamboyante vakantieparkmagnaat wiens leven een open boek is voor de kijkers van “Massa is Kassa” schijnt niet altijd de zon. Zijn bestaan omgeven door luxe zoals dure auto’s weelderige villa’s en zelfs een kasteel dat momenteel gerestaureerd wordt kent ook schaduwzijden. De weg van succes werd plots bezaaid met hindernissen; gemeentelijke dwarsbomen door het intrekken van horecavergunningen en de dreiging van parksluitingen waaronder het paradepaardje Park Prinsenmeer zijn slechts enkele van de tegenslagen die Peter moest verwerken. Alsof deze zakelijke uitdagingen nog niet genoeg zijn, bracht de breuk met Nicol een vloedgolf van rechtszaken met zich mee.

De opeenstapeling van problemen weegt zwaar op Peters schouders niet alleen financieel maar ook emotioneel. De stress van het zien verdampen van miljoenen, de constante strijd met schuldeisers over leningen voor parkverbeteringen die uiteindelijk geen vruchten afwerpen door sluitingen en de immer aanwezige kosten eisen hun tol. Het is een zware last die zelfs voor een man als Peter Gillis moeilijk te dragen is.

Desondanks leek er vorig jaar een lichtpuntje aan de horizon. Peter, die lange tijd worstelde met zijn gewicht slaagde erin maar liefst 30 kilo af te vallen – een prestatie van formaat die zijn gezondheid ten goede kwam. Dit succes was van cruciaal belang zeker na een spoedopname in het ziekenhuis in 2022. Echter het gerucht gaat dat de gewichtsverliesoverwinning van korte duur was fans merken op dat de kilo’s er weer bij zijn gekomen wat voor Peter potentieel levensbedreigende consequenties kan hebben.

Ondanks de stormen die hij moet doorstaan, blijft er ook goed nieuws voor de onverzettelijke magnaat. Het twaalfde seizoen van “Massa is Kassa” staat op de planning. Maar terwijl de camera’s blijven draaien, blijven de zorgen om Peters gezondheid en zakelijke welzijn een voortdurende bron van speculatie en bezorgdheid.

Hieronder de foto de Peter plaatste en waarin je duidelijk ziet dat Peter weer flink is aangekomen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Geen medelijden mee.Hij doet het zich zelf nogal aan.

Zoiets noemen ze karma , toch??

Fans??? Welke fans, ik denk dat zijn fans op een paar handen te tellen zijn. Prima Peter eet lekker verder maar betaal eerst iedereen waar ze recht op hebben en als je dat gedaan hebt….stop je er nog maar een stel worstenbroodjes in . Je zult vanzelf merken waar je dan waarschijnlijk eindigt. ๐Ÿ–๐Ÿฝ

๐ŸŒญ๐Ÿซ”๐ŸŸ๐Ÿฅช๐ŸŒฎ๐Ÿจ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿ˜‚

๐Ÿ–๐Ÿซ”๐Ÿ–๐Ÿซ”๐Ÿ—๐ŸŒญ๐Ÿฅ“๐ŸŒญ๐Ÿ–๐Ÿ•๐Ÿฃ๐ŸฅŸ๐ŸŒญ๐Ÿฅ“. Ik help je mee Chrisje๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

Anders help ik wel mee hopen. ๐Ÿ•ฏ๐Ÿ•ฏ๐Ÿ•ฏ

Ik snap niet waarom hij geen maagband/maagverkleining neemt.

Dan kan hij niet meer eten wat hij wil. Dan mag hij alleen maar gezond en kleine porties eten.