Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Oud-werknemer klaagt Peter Gillis aan wegens wangedrag


Peter-Gillis

Peter Gillis de flamboyante vakantieparkmagnaat bekend van “Massa is Kassa” vindt zichzelf wederom in het oog van een juridische storm. Dit keer is het Samir de horecamanager die menigeen zal herkennen uit de serie, die zijn voormalige baas voor de rechter sleept. Het twistpunt? Onbetaalde overuren en het bittere feit dat Samir door moest werken terwijl hij ziek was.

De rechtbank in Eindhoven zo bevestigt een woordvoerder is het toneel waar dit drama zich zal afspelen. Volgens berichtgeving van het AD is Samir, verontwaardigd en uitgeput, zijn strijd tegen Gillis begonnen na jaren van vermeend onrecht. Het gaat hier niet om een misverstand of een handjevol overuren; we spreken over een periode van vijf jaar waarin “vele tientallen overuren” niet gecompenseerd werden. Daarnaast moest Samir van Peter doorwerken met een longontsteking een schrijnende situatie die uiteindelijk leidde tot een burn-out voor Samir.

Dat Gillis zich nu moet verantwoorden voor de rechter is geen unicum. Zijn juridische dossier lijkt zo langzamerhand dikker te worden dan de menukaart van zijn vakantieparkrestaurants. Van beschuldigingen van mishandeling door zijn ex-vriendin Nicol Kremers tot het verliezen van de vergunning voor zijn vakantiepark Prinsenmeer, Gillis lijkt vaker in de rechtbank te verschijnen dan in zijn eigen realityshow.

Deze nieuwste aanklacht tegen Gillis werpt een nieuwe schaduw over het imago van de vakantieparkkoning. Terwijl hij zich opmaakt voor wat ongetwijfeld een media-circus zal worden in de rechtbank van Eindhoven op 28 februari, blijft de vraag hangen: hoeveel van deze rechtszaken kan Gillis nog aan voordat zijn soap begint te wankelen?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
10 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik heb het met Samir altijd te doen gehad, hij werd als een slaaf behandeld door dat 🐽 varken.
Met een longontsteking moeten werken, en geen overuren uitbetalen.
Ik hoop dat hij zijn geld met terugwerkende kracht en rente krijgt uitbetaald.🤞

Snap alleen niet dat je zoiets 5 jaar laat duren.
Als ik de maand er op geen overuren kreeg uitbetaald kon m’n baas mooi de t*ring krijgen.
Liet dat nooit zo lang oplopen.
Als hij dan ontslagen zou worden, kreeg hij in ieder geval een uitkering.
Altijd nog beter dan werken voor € 0,noppes

Ik zelf ook niet kees, hij kon doodvallen voor mijn part.
Maar Samir woonde op dat park met zijn gezin, en volgens mij doodsbang van die ploert. Misschien werd hij wel gechanteerd.
Snap ook niet waarom de rest daar niet opstapte.

Ik hoop het met je mee Chrisje.
Was echt heel moeilijk voor Samir om eerder actie te ondernemen. Hij woonde met zijn gezin op Prinsenmeer en zo heel af en toe werden er enkele overuren verrekend met zijn huur.
Toen hij ziek was en nauwelijks kon werken werd er gedreigd….niet werken is geen onderdak. De familie van Samir heeft eerst ander onderkomen gezocht voor het gezin en toen voorzichtig de kleren en persoonlijke spullen met beetjes meegenomen.
Toen alles zo goed als in orde was heeft Samir de sleutel van het huisje op het hoofdkantoor afgegeven en is vertrokken naar zijn nieuwe adres.
Nu kan hij eindelijk zijn rechten op gaan eisen en maar hopen dat het lukt. In de ziektewet gaan was voor hem geen optie want er werd nauwelijks of geen premie afgedragen door de firma Gillis.

Nu is die vetnek weer in Spanje met zijn zgn vriendin en de werknemers en bewoners overal laat hij kapot vallen.

Ik hoorde dat hij nu in België ook weer meer ellende heeft omdat zijn kasteel niet binnen de afgesproken tijd klaar is en omdat hij daar zonder vergunning bomen heeft gekapt. De buurt is hem nu al kotsbeu en dan woont hij er nog niet eens.

Met zulke personen als dit vuil varken moeten ze niet nadenken maar meteen afrekenen en dan voorgoed .

Zulk volk is om te kotsen🐖😠

Ik hoop en duim heel hard met jullie mee.

Fijn dat je weer aanwezig bent Nellie.
Jij weet precies wat daar afspeelt.
Ik hoop dat hij flink aan zijn trekken komt, dat 🐽 varken.
Hij is weer dikker geworden las ik, hopelijk blijft hij er een keer in.
En dat zeg ik niet makkelijk over iemand.😡

Dank je Chrisje🌷het is hier druk geweest in de kerstperiode tot ruim half januari en daarna had ik gewoon een tijdje geen zin om ergens op te reageren .Of hij dikker is geworden weet ik niet ik heb alleen Inge gezien op afstand .
Naar het schijnt laat hij Asten min of meer links liggen en dat verbaasd me niks met al de ellende die hij hier heeft aangericht 🤬🐷

hij sprak ook altijd met ja baas ja baas. een hond heeft een baas en een mens een werkgever. hoop dat ie zijn gelijk haalt en dan zegt: ja hond ja hond

je zou haast denken dat hij John de Mol ook onder druk zet aangezien de soap maar door blijft gaan

Ik geloof niet dat John de Mol bang is voor 🐖.