Het laatste showbizz nieuws

Matthijs van Nieuwkerk, Shownieuws

Filmpje Matthijs van Nieuwkerk eindelijk gelekt en het is heel erg heftig


Matthijs-van-Nieuwkerk

In de altijd zo bruisende wereld van medialand, waar de geruchtenmolen nooit stil staat en de schandalen soms net zo snel ronddraaien als de aardbol, was er één specifiek gerucht dat iedereen op het puntje van zijn stoel hield. Het ging om niemand minder dan Matthijs van Nieuwkerk de man die jarenlang het gezicht was van De Wereld Draait Door een programma dat niet alleen de avonden van menig Nederlander kleurde, maar ook een broedplaats leek voor vreselijk wangedrag.

Al weken gonst het van de speculaties over een filmpje dat de ware aard van Matthijs zou onthullen – een uitbarsting van woede achter de schermen, ver verwijderd van de charmante en gevatte presentator die we allemaal dachten te kennen. De geruchten spraken over een groepsapp vol oud-medewerkers van het programma een digitale verzamelplaats van verhalen en beelden die men liever verborgen hield voor het grote publiek.

Het mysterie verdiepte zich toen enkelen waaronder Eus beweerden de beelden te hebben gezien en het oordeel was unaniem: ernstig. Maar net toen de spanning ondraaglijk werd en zelfs de altijd oplettende Yvonne Coldeweijer met lege handen stond, bracht NPO 3FM onverwacht een wending in het verhaal. Bij het programma van Barend & Benner klonk plotseling de stem van Matthijs. Ze konden niet het filmpje laten zien, maar wel het geluid en speelde af wat er te horen zou zijn op het filmpje.

Je hoort Matthijs in het audio fragment het volgende zeggen:

Wie denk jij wel dat je bent, ik ben de baas hier. Ik ben dit programma, jij stelt niets voor. Ik ken zo 30 andere infantiele wijven die jouw plaats kunnen innemen en het nog beter zullen doen ook. Ik heb nog nooit zoiets sneus gezien in mijn leven. Domme h**r. Anders ga je toch lekker bij Jack van Gelder in de badkuip liggen. Het is meneer Van Nieuwkerk voor jou. Ik trek je zo godver de k*nk*r over die tafel heen en dan sleep ik je direct het pand uit.

Een tirade die, als het waar was, het imago van Van Nieuwkerk zou doen kantelen. Maar hier komt de twist – het fragment leek bewerkt, mogelijk zelfs gecreëerd met behulp van AI. Een nep-audiofragment uitgezonden door een publieke omroep, maar waarom? Je hoort duidelijk de stem van Matthijs en dat hij deze dingen zegt. Wil de publieke omroep Matthijs nog een trap na geven. Wat denk jij is die echt of is dit bewerkt?

Hieronder kun je het fragment beluisteren:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dus Eus had gewoon gelijk!!

Niet dat ik die stem herken trouwens, maar kan ook door vervorming van telefoon naar radio en radio naar insta en insta naar mijn telefoon zijn natuurlijk.

Psies, dan moeten er gelijk allerlei alarmbellen gaan rinkelen.

Dit is duidelijk niet van Nieuwkerk.

Ik denk gewoon gemaakt door AI

A I , een shownieuws site op you tube was ook precies zo. Zelfde manier van “praten”.

Dat is duidelijk hartstikke nep.

100% fake