Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Catherine Keyl blijkt monster, vriend wil haar nooit meer zien na wangedrag


Catherine-Keyl

Catherine Keyl bekend om haar scherpe tong en ongefilterde mening heeft door een ongelukkige samenloop van omstandigheden de banden met één van haar dierbaarste vrienden zien breken. Eind vorig jaar gekweld door de ondraaglijke pijn van een ernstige hernia, vond Catherine zichzelf aan het bed gekluisterd, een gevangene van haar eigen lichaam. De situatie werd er niet beter op toen bleek dat een verkeerde diagnose de deur had geopend naar een nog grotere hel.

In een wanhopige poging om de pijn te verzachten greep Catherine naar morfine, een beslissing die haar in een roes bracht waaruit woorden vloeiden die onbedoeld een vriendschap op het spel zetten. “Tegen de pijn had ik morfine. Onder invloed daarvan heb ik tegen een goede vriend iets gezegd waardoor hij nu woedend op mij is,” deelt Catherine in een openhartig gesprek met Story. De exacte woorden zijn verloren gegaan in de nevelen van haar geheugen, maar dat ze heftig waren blijkt uit het feit dat deze ‘vriend’ Catherine nooit meer wil zien.

Nu met de vriendschap in scherven en het vooruitzicht van een mogelijke verhuizing naar een aanleunwoning of verzorgingstehuis op de horizon, reflecteert Catherine op haar leven en de keuzes die ze maakt. De buurt in Naarden, waar eens de warmte van gemeenschapszin haar door donkere dagen hielp, lijkt verder weg dan ooit.

In de schaduw van deze persoonlijke tragedie staat Catherine’s overtuiging in euthanasie als een baken van haar autonomie en wilskracht. “Ik heb mijn maatregelen genomen voor het moment dat het niet meer gaat,” verklaart ze standvastig.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Morfine kan idd een monstertje van een mens maken.
Net als pijn dat kan.😥
Jammer dat diegene ws echt zo gekwetst is & het niet wil uitpraten.

Volgende keer wellicht beter weedolie!
Hebben de resterende vrienden nog wat te lachen i.p.v. ..

🤣🤣🤣