Het laatste showbizz nieuws

Johan Derksen, Shownieuws

Johan Derksen blijkt enorme tiran achter de schermen te zijn


johan-derksen

Politiek verslaggever Sam Hagens onthult hoe zijn eerste schreden op het tv-pad niet zonder slag of stoot verliepen. Vooral de confrontatie met de ongetemde Johan Derksen bleek een vuurdoop van formaat.

Sam deelt in een sappige onthulling hoe de vurige Johan hem achter de schermen flink aanpakte en tegen hem schreeuwde en tierde waardoor hij zich nu als een vis in het water voelt in de mediawereld. “Er was een tijd dat ik en Johan niet op één lijn lagen,” biecht hij op. Het bleek een moment waarop Derksen zijn legendarische temperament volledig de vrije loop liet een gebeurtenis die Sam nu met een glimlach op verjaardagen vertelt als het verhaal waarin “de beruchte Johan Derksen volledig losging.”

Het tafereel was als een scène uit een film met Johan in de hoofdrol die Sam toebrulde dat hij na zijn debuut het liefst had gezien dat Sam nooit meer voet over de drempel van de studio had gezet. Maar Sam, onverschrokken en met een gezonde dosis humor ziet de hele ervaring als een kostelijk avontuur. “Ik lag dubbel. Drie jaar later en ik ben nog steeds hier!” lacht hij trots.

De confrontatie met Derksen heeft Sam gevormd, niet gebroken. Hij erkent dat zijn jeugdige enthousiasme soms te overweldigend was. “Ik was in het begin te gretig, viel te vaak mensen in de rede. Het enthousiasme van een nieuwkomer,” reflecteert hij. Dat Johan geen tegenspraak wil daar worden vaak grappen over gemaakt aan tafel, maar wij horen in de wandelgangen dat Johan flink uit zijn plaat kan gaan achter de schermen als een gast die aan de bar zit hem de maat neemt. Johan is de baas en die bepaalt welke gasten er komen en mogen blijven. Wilfred en René hebben daar niks over te zeggen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Daar kijkt toch niemand van op ,dat die zeiksnor een grote bek heeft daar.
Onbegrijpelijk dat hij bepaald, wie er mag komen , en de dienst uitmaakt.

Ik kijk daar helemaal niet van op.
En ze zeggen toch we maken met 3 de talkshow? Het lijkt erop dat Derksen hem alleen maakt met Gene en Gijp als vaste tafelgasten. En Gene die zogenaamd de gespreksleider is.

Daarom verdedigt hij al die als types ook. Omdat hij zelf precies zo is die tiran.!

Precies Dina.