Het laatste showbizz nieuws

Prinses Amalia, Shownieuws

Prinses Amalia gaat weer studeren en wonen in Amsterdam


Amalia

In de kronkelende grachten van Amsterdam waar het leven nooit stilstaat, heeft prinses Amalia haar intrek weer genomen in haar studentenhuis. Dit nieuws dat Het Parool als eerste naar buiten bracht markeert een nieuw hoofdstuk in het leven van de prinses. De terugkeer van Amalia naar de Nederlandse hoofdstad komt na een periode waarin de jonge royal zich genoodzaakt zag haar studentenbestaan op te geven vanwege haar veiligheid.

De aanwezigheid van nieuwe beveiligingscamera’s en de schaduwen van beveiligers die weer rond het grachtenpand waarneembaar zijn hebben de speculatie aangewakkerd dat Amalia haar academische en sociale leven in Amsterdam hervat. De prinses, die eerder openhartig sprak over haar verlangen naar een normaal studentenleven lijkt vastberaden om de draad weer op te pakken.

De tijdelijke verhuizing naar Madrid leek een oplossing te bieden, waar ze ongehinderd door de straten kon dwalen en deel kon nemen aan het bruisende stadsleven. De Spaanse hoofdstad werd snel een toevluchtsoord voor de prinses, weg van de dreiging die haar in Amsterdam teisterde. Geruchten over een mogelijke studie in Spanje wakkerden aan, gedreven door haar frequente aanwezigheid in Madrid. Het bleek dat Amalia een vriendje had in Madrid. Echter blijkt de relatie nu over te zijn en is Amalia daar goed ziek van. Dit is dan ook de voornaamste reden van de terugkeer van Amalia naar Amsterdam.

Maxima had altijd al haar bedenkingen over het verblijf van haar dochter in Madrid. Ze zal nu ongetwijfeld opgelucht ademhalen nu Amalia weer in Nederland verblijft.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom? Ze kan nog ruim 20 jaar genieten van haar vrije leven in Spanje. Voor ze ooit hoeft te werken.
Dan van je toch niet in het saaie suffe regenachtige NL zitten.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Sita