Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Lil Kleine’s imperium stort in: Rapper nu zonder geld en in diepe ellende


Lil-Kleine

In de flitsende wereld van de Nederlandse muziekscene maakte Lil Kleine, ofwel Jorik furore met zijn hit ‘Drank & Drugs’ in 2015. De rapper klom op tot de top van de Nederlandse muziekindustrie, maar zoals we weten kan roem ook een keerzijde hebben. Lil Kleine, bekend om zijn flamboyante stijl en grote mond, lijkt nu te kampen met financiële problemen.

Quote heeft onlangs een diepgaande blik geworpen op de financiële situatie van Lil Kleine. Ondanks zijn voormalige succes en vastgoedtransacties, waaronder de verkoop van zijn huis aan de Kerkstraat en de aankoop van een luxueus pand aan de Prinsengracht, lijkt het tij te keren voor de rapper. Zijn bedrijf Kleine Moeite BV. laat een balans zien van ongeveer 2,3 miljoen, maar wordt overschaduwd door een even grote schuldenlast.

Het leven van Jorik is in een stroomversnelling geraakt door negatieve publiciteit, waaronder beschuldigingen van mishandeling. Zijn relatie is voorbij, fans hebben zich van hem afgewend, en de uitnodigingen voor optredens zijn opgedroogd. Ondanks deze tegenslagen blijft Lil Kleine geld uitgeven zoals hij gewend was. Met een geschatte maandelijkse uitgave van zo’n 30.000 euro, lijkt de rapper zich in gevaarlijk financieel vaarwater te bevinden.

De financiële status van Lil Kleine is zorgwekkend. In zijn holding, Lio Z Holding is er sprake van een negatief eigen vermogen van 20.000 euro en een schuldenlast van 100.000 euro. Dit staat in schril contrast met het imago van de rapper, die ooit bekend stond om zijn luxueuze levensstijl en opzichtige uitgaven.

De ironie van het geheel is dat Jorik wellicht nu spijt heeft van het verscheuren van een biljet van 1000 euro een paar jaar geleden. De rapper, die ooit symbool stond voor succes en overvloed, bevindt zich nu in een situatie waarin elke euro telt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Had hij een imperium dan ?
Of bedoel je soms een delirium ?

🤣🤣🤣

Biljet van 1000 euro??

Dat heeft nooit bestaan.
En in de gulden tijd hadden we nog fatsoenlijke artiesten.

Zal wel een oud 1000 roepiebiljet zijn geweest, ± € 10
Dat 1000 Eurobiljet heeft inderdaad nooit bestaan, Loes.
Bovendien is het 1000 roepie biljet al sinds 2016 ongeldig verklaard in verband met de corruptiebestrijding.

Het waren 2 biljetten van 500

Dat zal wel een monopoly-biljet geweest zijn.

Heb geen medelijden met die galbak, ze komen allemaal aan de beurt, die verslaafden.
Met zijn 🧒 kind, daar heb ik het mee te doen, je zult maar van die ouders hebben.

Precies dat!!!!!

Al die vele miljoenen zullen heus niet ineens op zijn. Gewoon alles weggesluisd zodat ie zijn ex en kind niks hoeft te geven. Zielepoot dat ventje.

Hopelijk wordt ie door iedereen geboycot. Wat een eikel!
En hun kind is al voor zijn leven getekend.

Laat die L*L Klein lekker in zijn 💩 zakken.
Zieke junkie!😝