Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Dave Roelvink’s ex onthult: ‘Ik werd gedumpt met vuilniszaken op Straat’


dave

Julia Mekkes één van de exen van bad boy Dave Roelvink heeft onlangs onthuld hoe haar leven in duigen viel na hun breuk vier jaar geleden. Haar onthullingen kwamen aan het licht in haar podcast ‘Zogenaamd Succesvol’, waar ze met Anke de Jong sprak over de turbulente tijd na de relatiebreuk met Dave.

“Toen het uit was met Dave stond ik letterlijk op straat met mijn vuilniszakken”, onthult Julia. Het huis waarin zij en Dave samenwoonden was van hem, wat betekende dat Julia na de breuk nergens heen kon. Ze beschrijft het moment als een pijnlijke realisatie van afhankelijkheid en verlies. “Ik dacht dat ik alles goed voor elkaar had, maar ineens leefde ik uit vuilniszakken.”

Zonder onderdak werd Julia gedwongen om bij haar moeder in te trekken. “Mijn moeder’s huis, met slechts één slaapkamer en 55 vierkante meter, werd mijn tijdelijke toevluchtsoord. Het was volgepropt met mijn kleding.”

Yvonne Coldeweijer werpte licht op Dave’s recente relatiebreuk met Jazzlyn. Ondanks Dave’s bewering op Instagram dat ze in goede harmonie uit elkaar zijn gegaan, beweert Coldeweijer dat ontrouw de werkelijke reden is. “Dave heeft in september een affaire gehad met een vrouw uit Ermelo. Hij was zo onder invloed van drugs dat hij een escort bestelde, die totaal onverwacht in hun hotelkamer verscheen.”

Dit is niet de eerste keer dat Dave beschuldigd wordt van vreemdgaan. “Vorige zomer ging hij ook al vreemd in Spanje met een barmeid”, aldus Coldeweijer, die beweert dit uit betrouwbare bronnen te hebben.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vieze lapzwans die gozer!
Snap die domme meiden niet wie gaat nou met zo’n loser.
Met meerdere criminele feiten op zijn naam & zon losbandig leven.
En dan ook nog samen aan kids beginnen….pffffff!
Je weet toch allang vantevoren dat je niks aan zo’n minkukel hebt.