Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wendy van Hout laat Peter Gillis even zien hoe je geld moet verdienen


wendy

In de wereld van glitter en glamour lijkt het sprookje van Peter Gillis en zijn nieuwste vlam Wendy van Hout een onverwachte wending te nemen. Wendy, die wellicht droomde van een leven in luxe en weelde aan de zijde van de vakantieparkmagnaat, staat nu voor een harde realiteit. De financiële situatie van Peter is volgens Quote verre van rooskleurig met een stijgende miljoenenschuld en een dalende waarde van zijn vakantieparken.

Peter, ooit de trotse eigenaar van meerdere vakantieparken, ziet nu het ene na het andere park uit zijn handen glippen. Zijn horecavergunningen worden ingetrokken en campings mogen niet openen. Dit alles duidt op een ernstige financiële crisis. Als gevolg hiervan lijkt het stel naar alternatieve inkomstenbronnen te zoeken. Petertje is zelfs begonnen met de uitverkoop van zijn merchandise.

Maar Wendy van Hout laat zich niet zo makkelijk uit het veld slaan. Ze is eigenaresse van een kledingwinkel, waarbij Peter een handje lijkt te helpen – waarschijnlijk heeft hij zelfs aandelen in haar zaak. Peters Winter Wonderland was slim ingericht om bezoekers te lokken naar een pop-upwinkeltje van Wendy in zijn tuin. Maar de echte actie speelt zich af online, waar Wendy’s marketingstrategieën steeds meer aandacht trekken, met name van het mannelijk publiek. Haar boeiende filmpjes zorgen voor een toename in views, en daarmee een stijging in de verkoop.

Met de stijgende populariteit van Wendy’s kledingwinkel en de uitverkoop van Petertje’s merchandise en andere spullen zoals zijn Ferrari, lijkt het stel toch nog een manier te vinden om niet naar de voedselbank te hoeven. Maar de vraag blijft: zal dit voldoende zijn om het tij te keren in de financiële storm waarin ze zich bevinden?

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Daar heb je wat aan aan mannelijke kijkers als je vrouwenkleding verkoopt.
Het lijkt wel of ze een beetje Nicol na wil doen. Alleen Nicol krijgt door haar mannelijke kijkers betaald.
En mocht Peter alles kwijt raken, kan Wendy altijd nog gaan bijklussen op Only Fans.