Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis’ vakantiepark getroffen door grote brand: Drama in de nacht


gillis

Een nacht vol vlammen en mysterie in het vakantiepark De Berckt van Peter Gillis in Baarlo. In de duistere uren van de nacht werden twee chalets geheel verteerd door een allesverwoestende brand. Omstreeks half 3 ’s nachts kwam de eerste melding binnen bij de brandweer. Een zucht van opluchting ging door de nacht: er waren geen slachtoffers, alleen materiële schade. Maar pas na een gespannen uur, rond 4 uur ’s nachts, kon de brandweer eindelijk melden dat de brand onder controle was. Het mysterie rondom de oorzaak blijft echter voortbestaan de politie zet haar onderzoek onverminderd voort. Deze chalets worden nu als verloren beschouwd door de brandweer.

Maar wacht, er is meer. Dit is niet de eerste keer dat park De Berckt van Gillis in de schijnwerpers staat. Vorig jaar werd de horecavergunning ingetrokken, een direct gevolg van verdenkingen van fraude en andere strafbare feiten die aan Gillis gelinkt werden. En dit is niet het enige probleem voor Gillis. Eerder werd zijn park Prinsenmeer gesloten en zeven andere parken balanceren op het randje.

De brandveiligheid was altijd al een punt van zorg op de parken van Gillis. Op social media klinkt de roep om ook dit park te sluiten. “Als zelfs de brandveiligheid niet gegarandeerd kan worden, wat dan nog?”, vragen bezorgde burgers zich af. Of brandveiligheid hier het probleem was, blijft nog onbeantwoord.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die dachten zeker dan ben ik er maar vanaf op een oplossing van Gillis hoeven we niet te wachten.

Les in wiskunde:
Brand en verzekeringsuitkering = zwart (geld) is nu wit geworden.

Gilles had misschien gehoopt dat alles in de fik zou gaan ,het bleef bij twee chaletten.
Hij wilde nog even flink cashen natuurlijk.

Zelf in de fik gestoken verzekeringsgeld te cashen.
Slim & Sneaky hoor.🙄