Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis is failliet, heeft 52 miljoen euro schuld


Peter-Gillis

Peter Gillis bevindt zich nu in een duizelingwekkende neerwaartse spiraal. De vakantieparkmagnaat ooit gevierd als een succesvolle ondernemer lijkt nu in zwaar weer te verkeren. Zijn imperium, dat ooit bestond uit bloeiende horecagelegenheden en campings is aan het wankelen gebracht. Park Prinsenmeer een van zijn kroonjuwelen is gesloten en zeven andere parken staan op de rand van de afgrond terwijl gemeentes in heel Nederland zich tegen hem lijken te keren.

Alsof de problemen met zijn zakenimperium nog niet genoeg zijn, wordt Peter ook nog eens geplaagd door juridische problemen. Zijn ex-vriendin Nicol Kremers heeft beschuldigingen van mishandeling tegen hem ingebracht, waardoor hij regelmatig in en uit de rechtszaal moet lopen. Deze serie van ongelukkige gebeurtenissen dreigt ook zijn televisiecarrière te beïnvloeden aangezien Talpa overweegt de stekker uit het populaire programma ‘Massa is Kassa’ te trekken. Dit zou een flinke klap zijn voor Gillis, wiens financiële situatie al precair lijkt te zijn.

De man die ooit pronkte met zijn vermeende rijkdom en beweerde een plek in de Quote500 te verdienen, wordt nu geconfronteerd met een harde realiteit. Quote heeft zijn financiën onder de loep genomen en de resultaten zijn ontluisterend. Zijn parken ooit gewaardeerd op 53 miljoen euro, zijn nu nog maar 46 miljoen euro waard. Een verontrustende daling van 7 miljoen euro. En alsof dat nog niet genoeg is zijn zijn schulden gestegen van 41 miljoen in 2019 naar een verbijsterende 52 miljoen euro aan het einde van 2022. Met deze cijfers lijkt de drempel van 125 miljoen euro voor een plaats in de Quote500 verder weg dan ooit.

De financiële neergang van Gillis wordt nog verder benadrukt door de prestaties van zijn Oostappen Groep. Waar het bedrijf in 2019 nog een winst boekte van 11 miljoen euro, sloot het 2022 af met een verlies van 700 duizend euro. Het lijkt erop dat de eens zo succesvolle ondernemer binnenkort zijn faillissement kan aanvragen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat is zijn straf , vanwege zijn personeel dat hij als een hond behandelde.
En onder betaald heeft , en zelf de rijke poetszak uithing met zijn dure auto,s

Verslaafd aan luxe geraakt.
Wat de een meer heeft, heeft de ander minder.

En wat denk je van de mensen die op zijn parken verblijven, die behandelt hij ook als stront. Zelf zit hij met zijn dikke reet lekker in België, dus heeft privé maling aan Nederland.

Het is algemeen bekend dat rijke mensen meestal gierig zijn, immers is het de bedoeling dat ze alsmaar rijker worden. Ik zeg niet dat het voor alle rijke mensen geldt. Deze meneer laat werkelijk aan iedereen zien hoe rijk hij wel niet is. Dat mag zeker, niks mis mee, maar je medemens als slaaf gebruiken, dat zegt veel over het karakter van deze man. De vrouwen waar hij zogenaamd een relatie mee had waren ook al van een zeer bedenkelijk niveau. Ik gun eenieder het allerbeste, deze man zal nog veel moeten verantwoorden bij de Rechter.

Hij heeft hets nog wel wat miljoentjes in een oude sok.
Die is niet gek & heeft allang rekening met dit scenario gehouden hoor.

Ik heb er geen medelijden mee zoals hy zyn kinderen behandeld en het personeel schandalig dit is zyn straf