Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Drama: Mannenverslinder Maan heeft enorm drugsprobleem


Maan-de-Steenwinkel

De 26-jarige Maan de Steenwinkel is opvallend afwezig in de publieke sfeer, wat zorgt voor speculaties en zorgen onder haar fans. Yvonne Coldeweijer bekend om haar onthullingen over BN’ers, duikt in de zaak. “Waar is Maan? Ze is al tijden niet meer te zien op sociale media, ontbreekt bij optredens met De Streamers en ook bij de Vrienden van Amstel Live schittert ze door afwezigheid,” aldus Yvonne. Ze oppert de mogelijkheid van een burn-out en meldt dat Maan mogelijk het hele jaar geen optredens zal hebben.

Coldeweijer brengt naar voren dat Maan mogelijk worstelt met problemen rond drugsgebruik versterkt sinds haar relatie met Karel Gerlach van Goldband. “Sinds haar relatie met Karel is haar drugsgebruik toegenomen. Er zijn veel zorgen van mensen dichtbij haar. Ze zou overwegen om te stoppen met dit toenemende drugsgebruik, wat Coldeweijer als een verstandige stap beschouwt.

Maan’s relatie met Karel Gerlach leadzanger van Goldband, wordt gezien als een katalysator voor haar veranderde levensstijl. De band staat bekend om hun openlijke gebruik van verdovende middelen tijdens optredens wat mogelijk invloed heeft gehad op Maan’s gedrag. “Ze lijkt de invloed van haar vriend en zijn levensstijl over te hebben genomen,” merkt Coldeweijer op.

Het stilvallen van Maan’s carrièreactiviteiten en haar afwezigheid op belangrijke evenementen leiden tot de veronderstelling dat ze kampt met een burn-out. “Een boeker die probeerde Maan te contracteren voor een festival, kreeg te horen dat ze dit jaar helemaal niet zal optreden,” onthult Coldeweijer.

Naast zorgen over haar welzijn komen er ook verhalen naar buiten over Maan’s gedrag op Curaçao waar Maan kort geleden was. Volgens Coldeweijer zou ze zich daar opdringerig hebben gedragen tegenover een lokale jetski-verhuurder en wilde ze met hem naar bed, maar hij wilde niet en Maan bleef hem stalken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

de achterbakse werkwijze van yvon; eerst doen alsof ze zich zogenaamd zorgen maakt over iemand om dan diezelfde persoon daarna naar de afgrond te begeleiden met haar vileine praatjes.
En als blijkt dat er niks aan de hand is doet ze net of ze opgelucht is, de komediant.
en dan nog iets, maan heeft lang geleden al in demedia geroepen dat ze niet vies is van een goede lijn dus dat opgeblazen egootje van coldewijer hoeft niet te doen alsof dat een nieuwtje is.

Volgens Coldeweijer zou ze zich daar opdringerig hebben gedragen tegenover een lokale jetski-verhuurder en wilde ze met hem naar bed, maar hij wilde niet en Maan bleef hem stalken.

O Ja joh?? Maar natuurlijk, en ook gewoon waar haar vriend bij is?
Het begint er steeds meer op te lijken dat dat geschifte mens in een postnatale psychose zit.

Haar vriend was op dat moment niet in Curaçao.Verder weet ik het ook niet .Dat ze niet vies van een lijntje is zegt ze zelf al . Dat kan natuurlijk een verslaving worden

Daar heb je gelijk, dat was niet in Curaçao, heb verkeerd gelezen. My bad.

Blijft over: Yvonne probeert weer eens een koppeltje uit elkaar te zwetsen door maar wat te roepen want dat is alles dat ze kan. De volgende staat alweer op het menu; Najib Amhali.