Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eloise van Oranje raakt koninklijke titel kwijt


eloise-van-oranje

De bekende mediapersoon Rick Evers heeft zojuist op Twitter voor opschudding gezorgd met zijn onthullingen over Gravin Eloise. Volgens Evers is de trendy gravinfluencer al gespot tijdens haar eerste vliegreis van 2024 terwijl ze een gesponsorde skitrip maakte op kosten van een skibrillenmerk. Wat echter opmerkelijk is, is dat ze niet eens de moeite heeft genomen om het betreffende merk te volgen op Instagram. Evers noemt haar zelfs een nepobaby.

Deze enthousiaste berichten hebben geleid tot vragen over haar lidmaatschap bij het Koninklijk Huis. Evers vraagt zich af of Koning Willem Alexander misschien overweegt om haar titel in te trekken: “Wat ze doet heeft toch invloed op het aanzien van de monarchie. […] In Engeland wordt gesproken over het ontnemen van de titels van Prins Andrew en Prins Harry, maar dat lijkt in Nederland een lastige zaak. Titels werden traditioneel toegekend door de koning, maar tegenwoordig gaat dat via de minister. […] Zelfs zonder titel zal Eloise haar hele leven geassocieerd worden met de koninklijke familie, tenzij ze daadwerkelijk durft te kiezen voor anonimiteit of Willem-Alexander met haar verregaande afspraken durft te maken”, aldus Evers.

Zal de gravin influencer doorgaan met controversiële keuzes en haar titel riskeren, of zal ze inderdaad overwegen om in de anonimiteit te stappen?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dus,,, ze raakt ze nog niet kwijt??

Inderdaad zo lees ik het ook.Er wordt wel meer onzin geschreven