Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ajax probeerde dit mega schandaal onder het tapijt te vegen


aja

Jan Roos en Dennis Schouten van Roddelpraat hebben zojuist een onthutsend verhaal naar buiten gebracht over Ajax en een van hun topspelers. Volgens Schouten was er in augustus een tragisch ongeluk waarbij een fietser om het leven kwam en naar verluidt was een belangrijke speler van het eerste team hierbij betrokken. Hoewel Schouten ervan overtuigd is dat dit waar is, wacht hij nog op bevestiging van het Openbaar Ministerie.

Spannend nieuws dus, maar Roos en Schouten houden nog even de kaarten voor zichzelf. Ze willen namelijk eerst meer details en informatie verzamelen voordat ze de naam van de betreffende speler onthullen. Schouten doet daarom een oproep aan het publiek: “Als iemand meer weet over dit incident, stuur me dan een e-mail zodat we alles kunnen verifiëren. Ajax wil dit natuurlijk stilhouden, vooral als het gaat om een van hun duurste en meest waardevolle spelers.”

Onlangs kwam er een kleine update van Roddelpraat: “We hebben aanvullende informatie ontvangen over het Ajax-verhaal. Onze bron is beter geïnformeerd dan wat we aanvankelijk dachten, maar kon niet alle details delen uit angst voor repercussies op zijn baan. We hebben contact opgenomen met het Openbaar Ministerie, maar zij willen geen namen bevestigen. Ze zullen alleen informatie verstrekken als we een exacte datum en straatnaam kunnen noemen.” Het is dus nog even afwachten op het hele verhaal.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Eigenlijk hebben die van Roddelpraat gewoon helemaal niets. Mocht het wel zo zijn, dan zal het OM het vanzelf wel bekend maken lijkt me.