Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Dit is hoe erg Peter Gillis zijn personeel uitbuit


peter gillis

Peter Gillis bekend van zijn populaire realityserie Massa is Kassa staat tevens aan het roer van diverse vakantieparken. Wie voor Gillis werkt kan rekenen op een variëteit aan taken van het schoonmaken van wc’s tot het serveren van hamburgers en het onderhouden van het zwembad. Het is echter niet allemaal rozengeur en maneschijn in het Gillis-imperium. Er gaan geluiden dat de vergoeding voor deze arbeid aan de lage kant is vooral voor sleutelposities zoals parkmanager.

Volgens geruchten biedt Peter voor de rol van parkmanager een salaris dat nauwelijks het wettelijke minimumloon overschrijdt namelijk rond de 1800 euro bruto per maand. Dit staat in schril contrast met wat men normaal zou verwachten voor een dergelijke functie waarbij het salaris gemiddeld rond de 3900 euro bruto per maand zou liggen. Deze benadering roept vragen op over Peter’s zakelijke aanpak en de manier waarop hij zijn personeel waardeert.

Met de recente controverse rondom de sluiting van enkele van zijn parken en de aantijgingen van mishandeling lijkt een baan bij de Oostappen Groep niet alleen financieel, maar ook qua stabiliteit en toekomstperspectief niet echt voor de hand liggend voor werkzoekende.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een profiteur zeg, rijk worden over de ruggen van zijn personeel.
Dat 🐽 kon verrekken voor mijn part, zou het nog geen uur volhouden met die schoft, zou er ook zo ruzie mee krijgen.😡

Heb al veel meer dingen gehoord over de heer Gillis en familie, dit gaat een heel lang verhaal en rechtszaken worden. Het personeel is nu niet bang meer om te praten en dat is maar goed ook.

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door simon

Het personeel heeft toch niets meer te verliezen? Bij Prinsenmeer heeft het personeel toch al geen werk en waarschijnlijk salaris meer. Als het personeel slim is, gaan ze bij een ander vakantiepark solliciteren, dan hebben ze tenminste een fatsoenlijk salaris en ze worden niet door de baas afgeblaft.

Zoals 🐖 tegen zijn personeel praat, spreek ik nog niet eens tegen mijn hond. Ook niet als ze me bijna in mijn vingers, been/voet bijt als ik per ongeluk haar pootjes aanraak.

Inderdaad Yvon, maar die schoft wel.
Die geeft om niemand iets.
Zijn kinderen zijn nog bang van hem.
Die komt ooit helemaal alleen te staan, iedereen kotst hem dan uit.

Daar komt dan vanzelf achter. Nu kan hij nog “vrienden” kopen, maar als hij straks hopelijk geen rode cent meer heeft, dan zal hij er helemaal alleen voor staan.

Ik denk dat dit allemaal sterk overdreven is. Niemand laat zich zo behandelen voor een klein loontje volgens mij moet daar een flink loon bij horen anders laat je je zo niet behandelen.

Nouja sommige mensen nemen ook genoegen met. Die gaan niet voor het geld, maar voor een baan ongeacht wat ze verdienen. Op zich misschien ook een mooie gedachte. Ik kom voor de helft 😅 (Tim Hofman heeft dit weleens gezegd over zijn salaris).

Beter toch maar meer voor de eer, nieuwe realityprogramma van Peter🥳😸.