Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Drama: Peter Gillis en Wendy zijn definitief uit elkaar


peter gillis wendy

Peter Gillis bekend van zijn realityserie ‘Massa is Kassa’ op SBS6 heeft een turbulent jaar achter de rug. Na het beëindigen van zijn relatie met Nicol Kremers vond hij al snel een nieuwe liefde in Wendy van Hout. Wendy die zowel jonger dan Peter als ouder dan Nicol is werd snel meegesleurd in de wereld van luxe en rijkdom die Peter haar bood. De twee spraken zelfs al over een bruiloft in 2024, maar Peter’s leven is niet alleen rozengeur en maneschijn.

De laatste tijd lijkt Peter’s zakelijke imperium te wankelen door de sluiting van diverse parken en de beschuldigingen van mishandeling door Nicol Kremers. Als deze beschuldigingen waar blijken te zijn zou dit ook het einde betekenen voor ‘Massa is Kassa’. De situatie wordt nog complexer door geruchten dat ook Wendy van Peter zou zijn weggegaan.

Deze geruchten werden versterkt door een cryptische post van Wendy op Instagram: “No one is permanent. Everyone comes for a particular period of time. So enjoy the phase of life and move on!” Deze post heeft de volgers van Wendy in rep en roer gebracht velen interpreteren dit als een hint naar een breuk met Peter. Opvallend genoeg is het stel ook niet meer zo actief op TikTok waar ze normaal gesproken bijna dagelijks live te zien waren.

Daarnaast heeft Peter recentelijk zijn ‘Winter Wonderland’ evenement geannuleerd officieel vanwege ‘slecht weer’. Echter een juicekanaal vermoedt dat er meer aan de hand is en dat de annulering wellicht een diepere reden heeft. Met al deze ontwikkelingen lijkt Peter Gillis voor het eerst sinds tijden weer zijn eigen veters te moeten strikken.

Hieronder de post die Wendy deelde:

wendy
Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nog te dom om zelf een boodschap te plaatsen in het Nederlands.
Waarom verbaast mij dat nou weer niet.
En dan nog beweren dat het niet om geld gaat.
Wat een giller

Laatst bewerkt op 3 maanden geleden door Kees Muizehuig

Wendy heeft haar kledinglijn goed kunnen promoten bij Massa is kassa. Nu kan ze het weer zelf. Ben benieuwd hoelang het duurt voordat er weer een nieuwe Nicol/Wendy weer bij 🐖 te zien is.
Kan Wendy ook de ring💍 die ze van 🐖 heeft gekregen weer verpatsen.

Die ring zal ie ook wel terug willen.
Heeft de gegeven auto aan Nicole ook terug genomen.
“Joh, la gaan” 😂

O ja, ze kon die auto overkopen. Misschien mag Wendy die ring overkopen.

Ik had een half jaar voordat mijn ex de relatie verbrak ook een ring gekregen, (niet zo’n dure als Wendy had gekregen) en die mocht ik van hem houden. Want het was mijn verjaardagscadeau. Ik draag hem nog steeds. Niet dat ik daarmee elke dag aan mijn ex denk, ik vind het gewoon een mooie ring.

Hiervoor stond er nog dat ze in het ziekenhuis lag en Peter haar hand vast hield. En nu opeens zijn ze uit elkaar en is ze ook al weer uit het ziekenhuis. Dit is allemaal roddelpraat !!!

peter haar hand vasthield

Misschien heeft de arts, in het ziekenhuis tegen Peter gezegd dat Wendy opgenomen is , vanwege een gat in haar hand, en dat Gilles haar toen heeft geloosd omdat ze te duur voor hem werd.😅🤣😂