Het laatste showbizz nieuws

Linda de Mol, Shownieuws

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen gaan trouwen


Linda-Jeroen

In de wereld van glitter en glamour is het verhaal van Linda de Mol en Jeroen Rietbergen er eentje die veel tongen losmaakt. Na het uiteenspatten van hun relatie door beschuldigingen van grensoverschrijdend gedrag lijkt het liefdesvuur tussen deze twee toch weer op te laaien.

Nadat Jeroen publiekelijk zijn excuses aanbood en zichzelf terugtrok in een buitenlandse kliniek begon het geruchtencircuit over hun relatie weer op volle toeren te draaien. De recente onthulling dat Jeroen in het tuinhuisje van Linda bivakkeert moge duidelijk zijn dat Linda hem weer een kans heeft gegeven.

Het meest verrassende nieuws komt echter van medium Liesbeth van Dijk. Zij doet een onthullende voorspelling in weekblad Privé: Linda en Jeroen zouden in 2024 in het huwelijksbootje stappen. “Ze waren nooit echt van elkaar los”, verklaart Liesbeth. Ondanks een korte onderbreking in hun relatie,zou Linda’s hart nog altijd voor Jeroen kloppen.

Met een rechtszaak tegen Jeroen aan de horizon, stelt Liesbeth dat de uitkomst van deze zaak hun band niet zal breken. Integendeel ze voorziet zelfs trouwplannen voor het stel.

Dit roept de vraag op: is hun liefde sterk genoeg om alle tumult en controverse te overwinnen? Wordt 2024 het jaar waarin Linda en Jeroen elkaar het ja-woord geven, als ultieme bevestiging van hun onbreekbare band? De tijd zal het leren, maar één ding is zeker Linda gelooft in Jeroen zijn onschuld.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Die Liesbeth toch he..dat is de koningin van het intrappen der open deuren. Zoiets kan je toch niet serieus nemen.

Een paar jaar geleden is haar broer John de Mol getrouwd, en na die bruiloft heeft Linda op tv gezegd dat ze alsnog graag een keer zou willen trouwen. Dus ik had het ook kunnen “voorspellen”.

Liesbeth heeft het er maar druk mee, met al die voorspellingen voor het nieuwe jaar.😉
Als Linda daar nog in trapt met die walgelijke vent, dan verdient ze niet beter.🤮

Doordat ze hem de hand boven het hoofd houdt, verdient ze sowieso niet beter.

Inderdaad Simon, ik zou kokhalzen van die vent, de gluiperd.